fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn dé telefoonhoesjes-trends van dit moment

Sinds mijn telefoon een paar jaar geleden tijdens het fietsen uit mijn zak viel en het scherm in duizend stukjes brak, gebruik ik altijd een telefoonhoesje om mijn telefoon. Geloof het of niet, maar mijn huidige telefoon is al ruim 3,5 jaar oud! Enne, zelfs het scherm is nog heel. Een telefoonhoesje is naast een goede bescherming voor je toestel, ook nog eens een hele goede manier om je telefoon wat op te leuken. Wij zetten dé telefoonhoesjes-trends van dit moment voor je op een rijtje. 

Of je nou op zoek bent naar een hoesje voor je iPhone of een Samsung a71 hoesje, deze trends zijn hot voor elke telefoon. Lees je lekker mee, ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Marmer

Marmer, deze natuursteen is al weer een tijdje een trend op heel veel gebieden! Zo zien we marmer steeds vaker terug op vloeren, wanden en trappen, maar ook in de vorm van tafels, keukenbladen en zelfs serveerplankjes. Marmer is een vrij zware en poreuze steen en dat maakt hem niet overal geschikt voor. Consumenten gaan dus graag voor iets met een marmer-look. Zo ook in telefoonhoesjes! Ik vind deze marmer-trend zo gaaf, dat ik er zelf ook lekker aan meedoe. Zowel om mijn iPhone als om mijn AirPods heb ik marmeren hoesjes. En daar krijg ik veel complimentjes op!

Leer

Net als marmer, is ook leer een échte trend als het op telefoonhoesjes aankomt. Leer is een natuurproduct, dat naar verloop van tijd eigenlijk alleen maar mooier en mooier wordt. Leer gaat leven en het is dan ook niet gek dat het ook waanzinnig cool is in de vorm van een telefoonhoesje. Zelf vind ik leren hoesjes altijd de ultieme combinatie van stoer en chique. Ga je voor zwart of donkerbruin leer, dan weet je dat je een kleur te pakken hebt die altijd goed is. Kies je voor een beige-, rood- of cognac-kleurig leren telefoonhoesje? In dat geval ben je helemaal on trend! Kortom; you can not go wrong with leather.

Multifunctioneel

Vroeger stopten veel mensen hun pinpas, creditcard, ov-chipkaart en sportschoolpasje in het hoesje achter hun telefoon. Dat inspireerde telefoonhoesjesmakers om speciale ruimtes in de hoesjes voor pasjes te creëren. Tegenwoordig heb je hoesjes met niet alleen ruimte voor je pasjes, maar zelfs met een speciaal compartiment voor losgeld, briefgeld en soms zelfs een mooie foto. Zo kan je je portemonnee thuislaten en heb je alles in één mapje.

Printjes

Niet alle volwassenen zijn hier weg van, maar de trend van vrolijke printjes kon ik niet achterwege laten. Hoe leuk zijn vrolijke telefoonhoesjes met grappige printjes? Je kan gaan voor een print die helemaal bij jou past, zoals een luipaardprint, een kattenprint of een botanische print. Door er een paar te kopen en deze af te wisselen, weet je zeker dat jouw telefoonhoesje nooit gaat vervelen.

Praat mee

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij nou mooie hoesjes vindt! Ben jij van hippe telefoonhoesjes, zoals een hoesje met marmer-print of ga je eerder voor een meer klassieke look met een leren hoesje? Ik ben heel erg benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook