fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de tassentrends die we deze zomer gaan zien

Tot een aantal jaar geleden kocht ik eigenlijk alleen maar ‘fast fashion’ tassen. Ik keek welke tassen in de mode waren en kocht dan een zo goedkoop mogelijke versie van die tas. Voor heel weinig geld vergaarde ik zo een heleboel tassen van slechte kwaliteit. ‘Waarom koop je niet wat minder, maar écht mooie tassen?’ vroeg Ward mij in het begin van onze relatie. Het zette mij aan tot nadenken en ik volgde al snel zijn advies. Tegenwoordig koop ik nog maar één tas per jaar (in plaats van 10) en geef daar graag wat meer geld aan uit. Hierbij kijk ik zeker naar de huidige trends, maar houd ook in mijn achterhoofd dat ik de tas over vijf jaar ook nog wil gebruiken. Met de tassen uit dit artikel zit dat zeker goed. Het zijn stuk voor stuk tassen die heel trendy zijn, maar van zulke goede kwaliteit dat je ze nog jaren zal gaan gebruiken. Bekijk hier de tassentrends die we deze zomer gaan zien!

Brede banden

Ben jij ook zo dol op een fijne crossbody tas? Dit seizoen zijn ze ook weer helemaal in! Kies voor een tas met een brede band; dat is nu helemaal hip. Ook leuk: ze zijn verkrijgbaar in gave kleuren en prints. Heb jij een mooie crossbody liggen met een smalle band? Er zijn veel losse brede banden te koop. Zo voorzie je jouw eigen tas van een nieuwe look. Voordelig én duurzaam!

TOMMY HILFIGER

Croco look

Het is voor veel vrouwen een ware droom om op een dag een échte krokodillenleren tas te kunnen kopen. Gezien het hoge prijskaartje is dat (helaas) voor maar heel weinig mensen weggelegd. Gelukkig zijn is de croco look helemaal hot momenteel en zijn er veel betaalbare tassen van imitatie krokodillenleer verkrijgbaar.

ISABEL BERNARD

Grote shoppers

Oh wat ben ik dol op een grote shopper! Heerlijk als we een dagje met de kids naar het strand gaan of tijdens een bezoek aan vrienden/familie. Ik gooi hem helemaal vol met luiers, doekjes, zwemspullen, handdoeken en zonnebrand. Zo fijn om alles mee te nemen in één tas, in plaats van allemaal losse kleine tasjes. Zo houd je alles makkelijk bij elkaar en til je al je spul in één hand.

MICHAEL KORS

Roze tassen

Roze is een échte trendkleur dit seizoen. Zelf heb ik al aardig wat roze items geshopt en ik ga dus helemaal mee in deze trend. Combineer verschillende tinten roze met elkaar, of kies voor een contrasterende kleur zoals groen of geel. Heel vrolijk, helemaal hip en bij iedereen mooi.

GUESS

Wat vind jij?

Welke van deze tassen ga jij zeker kopen voor deze zomer? Ik kan echt bijna niet kiezen. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Afbeelding boven artikel: Tamara Bellis via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook