fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn dé Sinterklaas-cadeaus waar de jeugd van tegenwoordig dit jaar om vraagt

Sinterklaas-cadeaus waar de jeugd van tegenwoordig dit jaar om vraagt

Sinterklaas, kerst en oud en nieuw: het zijn mijn all time favourite feestdagen. Helaas zal het er dit jaar heel anders uitzien dan de andere jaren… Geen volle tafels met alle familie, geen zakken cadeautjes voor meerdere gezinnen en niet met een grote groep proosten op het nieuwe jaar. Betekent dit dat we er geen gezellige feestdagen van kunnen maken? No way! Want als er iets is wat we dit jaar geleerd hebben, is dat we altijd en overal met elkaar in contact kunnen blijven. En dat is precies wat we deze feestdagen gaan doen!

Urenlang FaceTimen met oma, digitaal een sportles volgen en ‘naar school’ in je eigen huiskamer. Wie had gedacht dat 2020 ons dit zou brengen? We mogen trots zijn op iedereen die zijn bijdrage aan de strijd tegen het coronavirus levert. Hierbij wil ik een dikke shoutout maken naar de jeugd van tegenwoordig! Want hoe tof dat zíj massaal binnenblijven om ouderen en kwetsbaren te helpen. Dat mag echt gezegd worden. Ik vind dat deze groep écht wel een heel dik Sinterklaas- en/of kerstcadeau heeft verdiend dit jaar. Maar wat vindt de jeugd van tegenwoordig eigenlijk leuk?

Met welke Sinterklaas-cadeaus maak je de jeugd blij?

Dubbel prepaid tegoed

Is de hand van jouw puber al officieel vastgegroeid aan zijn telefoon? Als dat in 2019 nog niet het geval was, ben ik ervan overtuigd dat dit sinds 2020 absoluut zo is. Niet gek! Het toch al zeer digitale sociale leven van de jeugd speelt zich sinds dit jaar nóg meer online af. En ook zij vinden dat jammer! Een goede telefoon mét internet was dit jaar onmisbaar, maar als ouder houd je graag grip op de kosten. Wij zijn dan ook groot voorstander van het werken met prepaid simkaarten! Op deze manier leren kinderen wat bellen/internetten/appen/TikTokken kost, zit jij als ouder nergens aan vast én heb je grip op de kosten. Wist je dat als je tot en met 13 december met Vodafone Prepaid je beltegoed oplaadt, deze gratis wordt verdubbeld?! Deze actie geldt voor opwaarderingen van 10 en 20 euro. Een mooi cadeau voor jouw tiener dus. Meer info? Dat vind je hier!

beltegoed verdubbelen

PlayStation 5

Als je ook maar een beetje boven een steen hebt geleefd, dan is je niet ontgaan dat Sony op 19 november de PlayStation 5 heeft gelanceerd. Op de PlayStation 5 game je in 4K resolutie en zijn games hierdoor realistischer dan ooit. Ook het 3D geluid en de DualSense controller schijnen heuse game changers te zijn. Op sommige plekken kon je de PlayStation 5 al pre-orderen, maar inmiddels is hij gewoon te koop. Wil jij jouw gamende de kinderen héél erg verwennen dit jaar? Dan komt de PlayStation 5 zeker op het lijstje!

Bordspellen

Zit de schermtijd van de kinderen er weer op? Dan is het leuk om weer eens een ouderwets bordspelletje te spelen! Ga niet zomaar voor Ganzenbord of Mens Erger je Niet, maar koop eens een bordspel in de belevingswereld van de kinderen. Zo sluiten bijvoorbeeld de bordspellen van Minecraft en het Jachtseizoen volledig aan op de belevingswereld van de kids. En ik kan je garanderen: de ouders gaan het ook heel leuk vinden. Gezellig hoor, weer eens een spelletje 🙂

jachtseizoen bordspel sinterklaas cadeau

Praat mee

Welke van deze cadeaus is leuk voor jouw tienerzoon of -dochter? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.
.

Advertisement

.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Heidie van der Steeg -

Ja, lastig om voor tieners iets leuks te kopen. Ik hoop het liefst toch een leuk cadeau maar heb dit jaar ook een PlayStation giftcard erbij zitten. En vandaag heel voordelig een Spiderman PS4 spel gekocht (die PS5, dat is me het geld echt niet waard, dat kunnen ze hier krijgen als we de jackpot winnen)

Reageer ook