fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de populairste kerstpakketten van 2018!

Er zijn aan het einde van het jaar altijd een aantal dingen waar ik enorm naar uitkijk. Met stip op één natuurlijk de kerstgezelligheid in huis, op straat en in winkels. Maar ook het champagne-moment op oudejaarsavond (die ik i.v.m. mijn zwangerschap helaas oversla dit jaar), alle cadeautjes onder de rijk versierde boom én de prachtige kerstpakketten. Elk jaar krijgen wij wel één of zelfs meerdere prachtige eindejaarscadeau’s en ik ben er elke keer weer dol op.

Vooral mijn vriend Ward krijgt de meest unieke kerstpakketten. Hij is tandarts-implantoloog en werkt met heel wat mensen samen. Dat resulteert in heel wat kerstpakketten! Het ene pakket is nog mooier en luxer dan het andere. Vooral de pakketten met eten, drinken en leuke spulletjes voor in huis zijn bij ons favoriet.

Wist je dat er op het gebied van kerstpakketten heuse trends bestaan? En het leuke is, dat deze de trends in het dagelijks leven best wel volgen. Zo zie je dit jaar de foodtruck-, biologische- en de urban jungle trend in de kerstpakketten terugkomen. Dan wordt het nóg leuker om er een te krijgen! Op zoek naar een goed kerstpakket idee? Wij maakten een overzicht met 5 populaire kerstpakketten dit jaar. Spot jij de trends?

1. Huisje, plaidje, wijntje

Waar we enerzijds massaal buiten de deur eten, komt anderzijds het ‘cocoonen’ kei hard op. Bij het cocoonen blijf je juist een avondje lekker thuis, in plaats van op pad te gaan. Je koopt wat heerlijke happen, zet een goede film op, steekt de kaarsjes aan, schenkt een glas wijn in en kruipt onder een dekentje tegen elkaar aan. Dit ‘Huisje, plaidje, wijntje’ kerstpakket sluit feilloos op deze trend aan.

kerstpakket-huisje-plaidje-wijntje

2. Van het land 

De boeken van Rens Kroes, The Green Happiness en Fajah Lourens waren de afgelopen jaren niet aan te slepen. Hoe dat komt? We willen allemaal natuurlijker, gezonder en bewuster gaan eten. Steeds meer mensen kopen daarom zo veel mogelijk biologische voeding. Een goede ontwikkeling, wat ons betreft! Ook in het kerstpakket zie je dit terug, bijvoorbeeld in dit ‘Van het land’ kerstpakket.

kerstpakket-van-het-land

3. Happen van de plank deluxe

Borrelen lijkt wel een sport te zijn geworden. Waar de Nederlander vroeger het liefst om klokslag 6 uur aan tafel zat en om half 7 alweer op de bank ploft, nemen we een verandering waar… Wij Nederlanders worden namelijk steeds beter in het gezellig maken en uitgebreid borrelen. De luxe borrelplank is dan ook iets wat je bij restaurants en eetcafé’s vaker wel dan niet ziet. Heel fijn! En nu vind je hem ook in het ‘Happen van de plank deluxe’ kerstpakket.

kerstpakket-happen-van-de-plank-deluxe

4. Food truck festival

Elke zomer staan er steevast een aantal food festivals in mijn agenda. Zo is Rollende Keukens al jaren een favoriet, maar bezoek ik ook graag een paar kleinere food truck festivals. Hoe leuk is het dan ook dat er nu een heus ‘Food truck festival’ kerstpakket te krijgen is? Stuur die maar mijn kant op!

kerstpakket-food-truck-festival

5. Urban jungle 

Eén van de meest hete woontrends van de afgelopen tijd, is de urban jungle. Hierbij richt je je huis zo natuurlijk mogelijk in, met veel hout en prachtige planten. Muren zijn groen of worden beplakt met een kek jungle behang. Een hele coole trend die in elk huis prachtig staat. Niet alleen in huis staat het mooi, ook in het ‘Urban jungle’ kerstpakket kan je deze heerlijke trend nu terugvinden.

kerstpakket-urban-jungle

Welk pakket zou jij willen geven of krijgen?

Alle kerstpakketten die je hier ziet, zijn verkrijgbaar bij Kerstpakkettenkiezer.nl. Welk pakket zou jij wel willen geven of ontvangen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook