fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de opvallendste Idols 2016 audities tot nu toe

Op de bank met Idols, cola en chips was vroeger vaste prik. Wat kon ik ontzettend genieten van al die grappige of juist goede audities! Idols is toen een aantal jaar van de buis geweest, maar gelukkig is het nu weer terug. We verzamelden hier de opvallendste audities van 2016 die tot nu toe voorbij kwamen! 

Betty zingt ‘Ik hou van jou’. Martijn Krabbe vindt het zo grappig dat hij onder de tafel eindigt van het lachen. “Het is alsof je door een snorkel zingt” is het eerste commentaar wat hij kan geven als hij weer boven de tafel komt.

Mostafa woont redelijk dichtbij de filmlocatie, maar toch weet hij het te presteren om 6 uur te laat bij zijn auditie aan te komen. Wanneer hij dan begint met zingen vraagt de jury zich af of ze niet in de maling worden genomen.

Steve is INTENS vrolijk en enthousiast wanneer hij aankomt bij zijn auditie. De jury doet eerst nog een beetje lacherig, maar wanneer Steve begint met zingen zijn ze super verbaasd…

Jeffery heeft een vrij exotisch uiterlijk. De jury is dan ook verbaasd wanneer hij zegt een liedje van Acda en De Munnik te willen zingen. Maar als hij zijn mond opent en start met zingen, gaat het helemaal los!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook