fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn dé musthave accessoires voor je smartphone

Mijn smartphone is mijn beste vriend. Misschien klinkt dat een beetje triest, maar ik kan me bij veel van jullie voorstellen dat het stiekem niet heel anders is. Hij gaat overal mee naartoe, kent veel van je geheimen en je mist hem zodra je hem een uur niet in je buurt hebt. Herkenbaar? Haha! Aangezien mijn smartphone echt mijn beste vriend is, moet ik goed voor hem zorgen. En veel cadeautjes geven! Dit zijn dé musthave telefoon accessoires voor mensen die best friends met hun smartphone zijn:

1. Virtual Reality bril

Zijn jullie al bekend met het begrip ‘virtual reality’? Het houdt in dat je je in een virtuele realiteit kunt bevinden, vaak door middel van een bril. Het lijkt dan net of je in een compleet andere wereld bent, echt heel cool. Maar wist je dat je dit ook kunt doen met je telefoon? Heel simpel: je download wat virtual reality apps en schaft een speciale virtual reality bril voor je smartphone aan.

2. Selfie stick

Dé trend van de afgelopen jaren! Ik moet eerlijk toegeven dat ik me eerst behoorlijk tegen de selfiestick heb verzet. Het leek mij iets voor mensen die verliefd zijn op zichzelf en graag de hele dag foto’s van zichzelf maken. Maar, dat hij ook leuk is om groepsfoto’s mee te maken, ontdekte ik toen ik er eentje won. Nog steeds erg veel plezier van en zeker een aanrader voor iedereen!

3. Clip-on lens

De meeste smartphones hebben een redelijk goede camera, maar om nou te zeggen dat ze top foto’s maken… Daar kom ik niet mee weg! Door een clip-on lens op je smartphone te plaatsen worden je foto’s in één klap vele malen mooier.

4. Tempered glass screen protector

Ik ben onhandig en laat dan ook vaak mijn telefoon vallen. Gelukkig heb ik tegenwoordig een glasplaatje over mijn scherm laten plaatsen. Dit heet een tempered glass screen protector en beschermt je scherm veel beter dan zo’n plastic plakker. Kopen als je scherm je lief is!

5. Powerbank

Last but not least: een powerbank! Hiermee kan je je telefoon altijd en overal opladen, wanneer nodig. Je laadt de powerbank vooraf op, stopt hem in je tas en steekt je telefoon erin zodra hij leeg is. Goede tip voor de echte addicts (like me, haha!).

Alle producten uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij Knaldeals.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook