fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste zonnebrillen van onder de 5 euro!

Vier zomers geleden kocht ik een pracht-zonnebril. Het was het hippe montuurtje waar alle influencers die zomer mee gezien werden en ik ook moest en zou hem op mijn neus hebben hangen. De schade? Bijna 400 euro. Nog geen twee weken later vergat ik hem op vakantie in een taxi en heb mijn insta-proof zonnebril nooit meer teruggezien… Op dat moment nam ik mij voor nooit (maar dan ook echt nooit) meer een dure zonnebril te kopen. Want waarom een dure zonnebril kopen als er ook al gave modellen te krijgen zijn vanaf een paar euro? 

Zonnebril van een paar euro

‘Een zonnebril van een paar euro, hoe leuk kan dat nou zijn?’ zul jij jezelf afvragen. Ook ik was sceptisch, maar toen ik inzag dat je écht geen honderden euro’s hoeft neer te tellen voor een cool montuur, was ik om. Zelfs de meest trendy en actuele modellen zijn voor een fractie van de originele prijs beschikbaar. Benieuwd hoe dat soort brillen eruit zien? Kijk lekker mee!

Back to the nineties 

De nineties are back! Niet alleen horen we de muziek in de lekkerste remixjes terugkomen, ook de kleding, tassen, schoenen en zonnebrillen zijn niet uit het huidige straatbeeld weg te denken. Zo zien we deze zomer veel sexy cat-eye montuurtjes en vrolijk gekleurde glazen een comeback maken. En dat vinden wij maar wat leuk!

1361v1
Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.22.11

Iconen

Vind jij de nineties brillen wel héél hip? Dan kan je natuurlijk altijd voor een klassiek model zoals een wayfarer of aviator gaan. Deze iconische monturen zitten bij veel dure zonnebrillenmerken in het vaste assortiment, maar ook voor mensen die geen tientallen of zelfs honderden euro’s aan een bril willen of kunnen uitgeven zijn deze evergreen monturen gewoon te koop.

Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.21.22
Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.21.29

Funky

Ben jij in een funky vibe en dol op brillen a la Elton John? Ook dan kan jij al voor een paar euro een kek brilletje rocken! Een unieke stijl hoeft niet duur te zijn en dat bewijzen deze cheapass zonnebrillen helemaal!

Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.37.39
Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.36.55
Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.37.11

Goed en voordelig

Leuk weetje: alle hier boven getoonde brillen zijn verkrijgbaar voor € 4,59! Of je nou een zonnebril zoekt om deze zomer de terrassen mee onveilig te maken (yes, we mogen weer!) of dat je een bril zoekt voor op de verkleed-party met je collega’s: je bent goed en voordelig uit met deze brillen.

Praat mee

Welke van deze brillen zou jij deze zomer graag dragen? Ik ben heel beniewd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Reageer ook