fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste Valentijnscadeau’s voor hem!

Op Valentijnsdag is er niks leukers dan jouw man of vriend verrassen met een mooi cadeau. En al helemaal als hij het niet verwacht! We kunnen ons wel voorstellen dat het soms moeilijk is om wat te bedenken, simpelweg omdat jij natuurlijk zelf geen man bent. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben de mooiste Valentijnscadeau’s voor hem verzameld.

1. Gentlemen, Start Your Engines!

Kan jouw Valentijn maar niet ophouden met dromen over de mooiste sportwagens en  klassieke oldtimers? Gentlemen, Start Your Engines! is een prachtig boek met de meest exclusieve modellen die er op deze wereld bestaan. Een must have voor elke autoliefhebber.

Gentlemen, Start Your Engines! is verkrijgbaar bij Bol.com en kost € 44,00.

Gentlemen, Start Your Engines!

2. Rocking Whiskeyglazen

Whiskey. Wij vrouwen kunnen het vaak niet zo waarderen, maar veel mannen doe je plezier met een goede (exclusieve) Wiskey. Optimaal genieten van deze drank doe je pas als het uit het juiste glas gedronken wordt, namelijk: een Whiskeyglas. Wij vinden deze Rocking Whiskeyglazen echt prachtig en ook over de prijs zijn we zeker te spreken! Zo blijft er ook nog wat over om er een goede fles bij te kopen. Cheers!

De Rocking Whiskeyglazen zijn verkrijgbaar bij Radbag en kosten € 18,95.

Rocking Wiskeyglazen

3. Donkerbruin leren schort

Heb jij een keukenprins aan de haak geslagen? Of mag hij zijn handen juist wel wat vaker uit de mouwen steken in de keuken? Dan is dit leren schort een geweldig cadeau voor jouw Valentijn. Het is een robuust en stoer schort dat heerlijk zit en natuurlijk geweldig staat! Koken iets voor vrouwen? Wacht maar tot hij dit schort aanheeft!

Dit leren schort is verkrijgbaar bij Witloft en kost € 139,95.

Donkerbruin leren schort

4. Activiteiten tracker

Ik ken geen man die je niet kunt wakker maken voor een goede gadget. En deze Garmin Vivofit activiteiten tracker is ook nog eens een gadget die jouw partner kan helpen om nog wat fitter te worden (of nu eindelijk  hier eens mee te beginnen;)). De activiteiten tracker meet je slaap, telt je stappen, calorieën en nog veel meer. Mooi ding!

De Garmin Vivofit activiteiten tracker is verkrijgbaar bij Wehkamp en kost € 59,00.

5. Bioscoopbon voor twee

Een slimme cadeaugever, geeft iets waar hij/zij zelf ook wat aan heeft! Nodig je partner uit voor een romantisch avondje naar de film en geef hem een bioscoopbon voor twee personen. Trakteer hem daar op wat lekkers en iets te drinken, houd romantisch zijn hand vast en maak het gezellig! Wat wil je nog meer op de meest romantische dag van het jaar?

De Nationale bioscoopbon is verkrijgbaar bij Bioscoopbon.nl en is verkrijgbaar vanaf € 10.

Bioscoopbon

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook