fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste vakantieparken aan de Nederlandse kust

De afgelopen twee jaar hebben steeds meer Nederlanders ons eigen prachtige land (her)ontdekt. Verre vliegreizen zijn natuurlijk geweldig, maar beter dan ooit weten we nu ook dat we het helemaal niet zo ver hoeven te zoeken. Nederland is een prachtig land waar je zo veel plezier kunt beleven tijdens de vakanties. Zelf ben ik de afgelopen twee jaar weer helemaal verliefd geworden op onze kustlijn. En wist je dat er langs onze mooie stranden ook heerlijke vakantieparken liggen? In dit artikel tonen wij de mooiste vakantieparken aan zee

Strandhuisjes Julianadorp

Heb jij het al eens ervaren hoe het is om wakker te worden op het strand? Bij de strandhuisjes in Julianadorp kan dat. Hoe geweldig is het om je eerste koffie met je voeten in het zand te drinken, terwijl de kinderen hun eerste zandkasteel van die dag bouwen? Overdag kunnen jullie uitgebreid spelen en chillen op het strand, het Marinemuseum in Den Helder ontdekken of rondstruinen in de badplaatsen Callantsoog en Schoorl. Op vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp liggen alle huisjes direct aan het strand. Ze zijn beschikbaar voor 4 en 6 personen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roompot (@roompot)

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dit splinternieuwe vakantiepark ligt op wandelafstand van de prachtige Zeeuwse stranden. In Zeeland heb ik altijd het gevoel in het buitenland te zijn. De heerlijke afwisseling tussen lange dagen op het strand en het ontdekken van alle pittoreske dorpjes en gave badplaatsen. Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een luxe resort waar je kunt kiezen uit romantische huisjes met rieten daken beach lodges met veranda en grote villa’s met infraroodsauna’s. We maken het niet makkelijk he?

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roompot (@roompot)

Beach Villa’s Hoek van Holland

Onder de rook van Den Haag liggen de prachtige Beach Villa’s Hoek van Holland. Net als bij de Strandhuisjes Julianadorp stap je hier zo het strand op en geniet je van de lange zomerdagen direct aan zee. De beach villa’s hebben twee verdiepingen; op de begane grond het leefgedeelte, een de veranda aan zee en op de eerste verdieping twee slaapkamers. Met wie zou jij hier ’s avonds wel van de ondergaande zon willen genieten?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roompot (@roompot)

Praat mee

Bij welk vakantiepark in Nederland uit dit artikel zou jij wel vakantie willen vieren? De strandhuisjes bij Julianadorp staan al heel lang op mijn travel wishlist. Het lijkt me zo onwijs cool voor de kinderen om met hun pyjama nog aan het strand op te kunnen rennen ’s ochtends. Ward leest rustig zijn krantje en ik bereid een uitgebreid ontbijt voor, welke we dan samen op het strand opeten. Op dit soort plekken kom je erachter hoe weinig je eigenlijk nodig hebt om gelukkig te zijn. Geef mij een strand, een gevulde picknickmand en een ijskoude fles rosé en mij hoor je nergens meer over ;). Ik ben super benieuwd bij welke van deze parken jij dat gevoel krijgt. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd gezellig!

Afbeelding boven artikel: Amber Faust via Unsplash

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook