fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste pantalons voor op kantoor!

Damespraatjes houdt kantoor aan de Amsterdamse Overtoom. Als je het ons vraagt, werken wij echt op de aller gezelligste plek van Nederland. We delen het pand met heel veel andere vrolijke en gemotiveerde ondernemers die allemaal met veel plezier naar hun werk komen. Een geweldige werkomgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn. Ook op het gebied van kleding kan je hier jezelf zijn. Zo vind je er veel ‘hipsters’ maar ook juist mensen die het liefste ‘gewoon’ in de laatste collectie van de H&M lopen. Echt aan kleding etiketten doen we niet.

Pantalon inspiratie!

Toch is het zo dat dit op de meeste kantoren wel anders is. Slippers zijn een echte no-go, met een korte broek kom je het pand niet in en een te kort rokje kan al helemaal niet. In dat geval kom je toch bij de wat meer traditionele kleding uit. Gelukkig kan je je ook dan nog heel goed kleden met mooie jurkjes, chique jasjes en stijlvolle pantalons. Wij hebben hier wat mooie pantalon inspiratie voor je!

Dit zijn de mooiste pantalons voor op kantoor! 3

Links: Someday. // Rechts: Opus

Dit zijn de mooiste pantalons voor op kantoor! 2

Links: Max Mara // Rechts: McGregor

Dit zijn de mooiste pantalons voor op kantoor!

Links: Selected Femme // Rechts: Taifun

Deze dames broeken hebben wij gevonden bij Kledingkopen.nl. Hier vind je heel veel kleding van heel veel webshops in één overzicht. Handig als je weinig tijd of zin hebt om te winkelen.

Zo draag je ze

Deze pantalons kan je op heel veel manieren combineren. Zo zijn ze prachtig in combinatie met een bijpassende blazer en een hakje. Maar, ook met een strak overhemd of een stoer shirt kan je ze prima aan. Niet alleen gaaf voor op kantoor, maar ook thuis of naar een feestje kunnen ze helemaal. Heb je de pantalon ooit al gecombineerd met een sneaker? Ook echt een gouden combi!

Wat vind jij?

Wat vind jij van deze pantalons? Zou jij ze ook dragen of loop je liever in andere kleding? Persoonlijk ben ik er gek op en kan niet wachten tot ik mijn pantalons na mijn zwangerschap weer aankan 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook