fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste klassieke oorbellen voor tijdens de feestdagen

Ik was 8 jaar oud toen ik gaatjes in mijn oren mocht. Samen met mijn vaste oppas ging ik naar een juwelier in het centrum van Hilversum om ze te laten schieten. Wat was ik zenuwachtig zeg! Achteraf viel het reuze mee en tot op de dag van vandaag ben ik blij met de gaatjes. 

Klassieke oorbellen

Wie Sandra en mij een beetje kent, weet dat wij eigenlijk altijd parel oorbellen in hebben. Ik weet niet of de liefde voor parel oorbellen erfelijk is, maar wij dragen ze allebei elke dag. Ondanks mijn liefde voor parels, ben ik ook op zoek naar een ander paar klassieke oorbellen voor tijdens de feestdagen. Natuurlijk draag ik ze daarna ook nog, maar tijdens de feestdagen maken ze hun debuut in mijn oren. We hebben hier een mooi overzicht van de mooiste klassieke oorbellen voor tijdens de feestdagen.

Witgouden oorknoppen met saffier – € 213,00 – Ontdek meer!

1

Gouden parel oorbellen – € 135,50 – Ontdek meer!

2

Rosé-gouden creolen – € 528,00 – Ontdek meer!

3

Zilver en gouden oorhangers – € 215,00 – Ontdek meer!

4

Zilveren druppelvormige oorhangers – € 49,00 – Ontdek meer!

5

Waar koop je ze?

Oorbellen kan je op heel veel plekken kopen. Ik zag ze laatst ook bij een tankstation! Toch is goedkoop vaak duurkoop met sieraden. Zelf investeer ik graag eens in de zoveel tijd in een écht mooi en tijdloos paar. Ze zijn dan wel wat duurder, maar ze gaan de rest van mijn leven mee. Ik ga dus altijd gewoon naar een juwelier, een luxe warenhuis of bestel ze online. De parel oorbellen die jullie in dit artikel zien, zijn verkrijgbaar bij Mostert Juweliers. Hier vind je naast deze oorbellen ook ringen. horloges, hangers, armbanden, kettingen en andere sieraden. Heerlijk om even lekker te kijken en misschien zelfs wat te kopen!

Praat met ons mee

Heb jij ook een favoriet paar oorbellen? Of is er misschien een ander sieraad wat je elke dag draagt? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook