fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste drie generatie armbanden om cadeau te doen (of te krijgen) voor Moederdag

12 augustus 2017, in het OLVG West ziekenhuis in Amsterdam… Ik weet nog goed hoe het was toen mijn moeder haar eerste kleinkind Sophia voor het eerst ontmoette. Al vanaf dat moment zag je dat er een bijzondere band tussen de twee ontstond. Nu, ruim 2,5 jaar later, is die band nog veel sterker geworden. En dat is zo mooi om te zien!

Niet naar oma

“Ik wil naar oma Sandra!” is iets wat wij de laatste tijd steeds vaker horen. Sophia mist haar oma, die ze normaal gesproken eigenlijk elke week wel een keer zag. Door alle maatregelen omtrent het corona-virus, doen wij het rustig aan met onze sociale contacten en wordt er dus niet meer opgepast door alle opa’s en oma’s. Helena -nu bijna een jaar- trekt zich er helemaal niks van aan en is vooral blij dat papa en mama zo veel thuis zijn. Maar voor Sophia is het extra moeilijk… Die merkt wel dat de opa’s en oma’s niet meer langskomen, maar waarom dat is snapt ze nog niet.

Prachtige sieraden

Gelukkig zijn er veel dingen die we kunnen doen, om ons met elkaar in verbinding te voelen. Zo FaceTimen Sophia, Helena en oma Sandra graag met elkaar en zijn wij hier al hard aan het nadenken over een Moederdag cadeau voor oma. Bij Kaya, een super leuke webshop met prachtige sieraden, kwamen wij een mooie cadeautip tegen. Die delen wij graag met jullie!

Drie generatie armbanden

Ben jij al bekend met drie generatie armbanden? Ik niet, maar ik vind het zo onwijs leuk! Bij dit super originele cadeau, krijgen oma, dochter en kleinkind alledrie een waardevolle armband. Deze mooie armbandjes toont jullie sterke band én het ziet er natuurlijk heel erg mooi uit.

Over ieder wat wils

De drie generatie armbanden zijn in heel veel kleuren en  stijlen verkrijgbaar. Denk aan een mooie bangles, armbandjes met pareltjes, armbandjes met kralen en armbandjes met sterretjes. Van eenvoudig en klassiek tot speels en modern: voor elk oma-mama-kleinkind drietal is er wat wils!

Persoonlijke gravure

Op veel van de armbandjes kan een persoonlijke gravure worden aangebracht. Bijvoorbeeld met jullie namen of met een datum die bijzonder voor jullie is. Vind je het moeilijk om te kiezen wat je zou willen laten graveren? Bij sommige armbanden kan je zowel de voor- als de achterkant laten graveren.

Andere Moederdag sieraden

Kaya Sieraden heeft ook veel andere mooie Moederdag sieraden, zoals een ketting met een medaillon., een zegelring met initialen en sieraden die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zeker de moeite waard om even een kijkje bij Kaya te nemen dus! Zo kan je deze eerste Moederdag op afstand, toch heel dicht bij elkaar komen.

kaya-sieraden-gepersonaliseerde-zilveren-zegelring

Heb jij al een cadeau voor jouw moeder op het oog? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook