fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste corrigerende badpakken met veel support!

Als vrouw met curves weet ik hoe moeilijk het kan zijn om fijne zwemkleding te vinden. Niet alleen wil je dat het er mooi uitziet en dat het flatterend werkt voor je figuur, maar ook moet het goed zitten en veel support geven. Ben jij een vrouw die op het strand niet op haar bedje blijft liggen, maar lekker aan het beachvolleyballen, tennissen, wandelen en zwemmen is? Dan zijn deze corrigerende badpakken met veel support zeker iets voor jou!

Karli corrigerend badpak 

Prachtig corrigerend badpak in donkerblauw met gele accenten. Het badpak Karli ondersteunt de borsten en schenkt je een fraai figuur dankzij de stof met platte buik effect. Super geschikt voor een actieve stranddag of zelfs tijdens het aquajoggen! Verkrijgbaar van maat 38 tot en met 52.

Het Nabaji Karli badpak kost € 24,99

Mia corrigerend badpak 

Dankzij de rekbare stof vooraan heeft dit badpak een figuurvormend effect. Het Mia badpak is zo ontworpen dat de heupen en billen goed bedekt worden. Dit is prettig wanneer je veel in beweging bent en het geeft dan ook veel support.

Het Mia badpak kost € 39,99

Yuka corrigerend badpak 

Dit vrolijke Yuka badpak ziet er niet alleen heel gaaf uit, het geeft ook nog eens super veel ondersteuning en laat jouw figuur op zijn mooist uitkomen. Lekker te gebruiken tijdens een sportieve activiteiten op en rond het water dus! Je voelt je 100 procent op je gemak omdat je zeker weet dat alles ‘binnenboord’ blijft 😉

Het Yuka badpak kost € 29,99

Mary corrigerend badpak

Super mooi badpak in de kleur petroleum blauw. Ook het Mary badpak geeft weer veel ondersteuning en zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt rennen, sporten en spelen! De dunne schuimstof vullingen in de beha zorgen voor een fraaie welving en het ziet er dan ook zeer gelikt uit. Pracht dingetje!

Het Mary badpak kost € 19,99

Praat mee

Welke van deze mooie corrigerende badpakken met veel support vind jij heel erg mooi? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al op Instagram? Hier geven we je een kijkje in ons privéleven en achter de schermen van Damespraatjes 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook