fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de meest romantische tweepersoons huisjes in de natuur

Hoe vaak gaan jij en je partner er echt even helemaal uit met z’n tweeën? De meeste stellen die ik ken doen dit structureel te weinig. En dat terwijl samen tijd doorbrengen dé manier is om weer wat langere gesprekken te voeren, heel hard te lachen samen en als stel weer nader tot elkaar te komen. Mijn man en ik doen het regelmatig: een paar dagen weg samen. De kindjes mogen dan logeren bij mijn ouders of schoonouders en dat vindt iedereen hartstikke leuk. Het is een typische win-win-win situatie: de kids blij bij opa en oma, opa en oma blij met de kleinkinderen en wij even blij zónder de kinderen. Haha! 

Laatst sprak ik een echtscheidingsadvocate. Ze vertelde dat veel stellen elkaar in de loop van de jaren een beetje kwijtraken. Een drukke baan, een actief sociaal leven en de kinderen kunnen ervoor zorgen dat je aandacht voor elkaar even naar de achtergrond verschuift. ‘Helaas is dat na vele jaren soms niet meer te redden…’, legde zij mij uit. Het is als koppel dus essentieel om elkaar te blijven vinden. Dat hoeft echt niet elke avond, maar trek zo nu en dan de tijd uit voor een goed gesprek. Dit gaat vaak makkelijker als je op een andere plek dan thuis bent.

Romantische tweepersoons huisjes in de natuur

Ward en ik zoeken op dit soort momenten vaak romantische plekken op. Een luxe hotel in een charmante stad of een schattig huisje middenin de natuur. Samen uitgebreid eten, genieten van mooie wijnen en eindelijk de tijd om een écht gesprek te voeren. Wist je dat er heel veel romantische tweepersoons huisjes in de natuur te huren zijn? Wij geven je hier een mooi overzicht van onze favorieten.

Natuurhuisje in het bos

In dit natuurhuisje in West-Vlaanderen, ben je er écht even uit. Zelf water pompen met de handpomp, hout zagen en hakken voor de houtkachel en koken op open vuur: helemaal back to basics. En nou net in zo’n setting kan je de meest romantische momenten samen beleven. Ideaal voor stellen met een hectisch leven waar alles om snelheid en efficiëntie draait.

Middenin de duinen

Ameland ontdekken, urenlange strandwandelingen en daarna samen opwarmen in dit huisje middenin de duinen. Het gezellige huis is van alle gemakken voorzien en heeft vanuit het slaapkamerraam uitzicht op zee. Luister vanuit bed naar de golven en ontbijt samen op een picknickkleedje in de Amelandse duinen. De liefde zal hier zeker tot bloei komen!

Wellness huisje met houtgestookte hottub en sauna

Willen jullie niet alleen een romantisch weekend, maar ook een weekend waar je helemaal als herboren van terugkomt? Dan is dit huisje mét houtgestookte hottub en sauna helemaal iets voor jullie. Het huis is helemaal gemaakt van hout en dat geeft een typisch wintersport gevoel. Dit huis is het hele jaar door te huur, maar misschien nog wel op z’n charmantst als er sneeuw ligt. Genieten maar!

Praat mee

Welke van deze romantische tweepersoons huisjes in het bos zou jij wel willen ontdekken? Ik ben heel benieuwd? Persoonlijk denk ik dat Ward en ik ze allemaal wel eens willen bezoeken, maar zouden beginnen met het natuurhuisje in het bos. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook