fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de meest prachtige budget sportoutfits voor nog geen € 70

Krijg jij bij mooi weer ook altijd direct zin om lekker naar buiten te gaan? Op een ideale zomerdag begin ik de dag met een workout in de tuin, op de hei of in het bos. Zo ga ik met veel positieve energie de dag in én weet ik dat ik mijn glas koude rosé ook echt verdiend heb. Op hete dagen is het tijdens het sporten extra belangrijk om voldoende water te drinken en luchtige kleding te dragen. Dat water is (bijna) gratis, maar voor sportkleding ben je snel een hoop geld kwijt. Wij helpen je dus graag met 4 prachtige sportoutfits die ook nog eens luchtig én budget-proof zijn! 

Tough it up

Ben jij een hardcore workout beest? Dan heb jij een super stoere outfit nodig. Deze zwarte outfit met rode accenten is heel stijlvol en ook nog eens hartstikke comfortabel.

Broekje € 19,99 /  Topje € 14,99 / Schoenen € 24,99 / Complete outfit: € 59,97

1

Light and fun

Zie jij er het liefste altijd zo vrouwelijk mogelijk uit? Dan is een sportrokje zeker iets voor jou! Deze outfit is geschikt voor op de tennisbaan, maar ook zeker tijdens het hardlopen of bij het doen van oefeningen in de sportschool. Chique hoor!

Rokje € 19,99 / Shirt € 7,99 / Schoenen € 10,99 / Complete outfit: € 38,97

2

Blue thunder

Blauw is een echte trendkleur. Door verschillende kleuren blauw met elkaar te combineren krijg je een stoer effect en creëer je een look die eigenlijk iedereen goed staat. Je valt gegarandeerd op in deze té gave outfit!

Broekje € 19,99 / Shirt € 14,99 / Schoenen € 34,99 / Complete outfit: € 69,97

3

Colorful queen

Houd jij wel van een beetje kleur? Cool! Dan is deze look met vrolijke kleuren helemaal voor jou. Deze outfit ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens super comfy. Work it girl!

Broekje € 14,99Top € 16,99 / Schoenen € 34,99 / Complete outfit: € 66,97

4

Wat vind jij?

Wat vind je van deze outfits? Ik vind ze in ieder geval heel erg cool én de prijzen zijn meer dan vriendelijk. Hopelijk heeft het jou geïnspireerd om weer lekker aan het sporten te gaan 🙂 Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Reageer ook