fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste regenlaarzen van dit najaar!

Toen ik vanmorgen de deur uitstapte voelde ik het meteen: het wordt nu eindelijk écht herfst. De eerste blaadjes vallen van de bomen, het wordt al echt kouder en het regent weer steeds wat vaker. Wie mij een beetje kent weet dat ik hier echt helemaal geen probleem mee heb. Ik vind dat elk seizoen iets moois heeft en in het najaar ben ik gek op de gure herfststormen, onweer en donkere dagen. Veel mensen verklaren me voor gek, maar geloof mij: zolang je de buiten een herfstproof outfit aanhebt én je het binnen lekker warm en gezellig maakt, is ook de herfst een heerlijk seizoen! 

Die outfit dus. Hoe doe je dat? Allereerst moet je natuurlijk beginnen met een warme, waterdichte jas. Maar, wist je ook dat je voeten een hele belangrijk aandachtspunt zijn? Wanneer je voeten eenmaal koud en nat zijn worden ze de rest van de dag niet meer warm. En dat is vervelend! De oplossing: regenlaarzen natuurlijk. Maar die saaie, oncomfortabele regenlaarzen van de bouwmarkt zijn nou ook niet je-van-het. Steeds meer merken realiseren zich dat vrouwen wél graag regenlaarzen willen dragen, maar alleen als het er ook een beetje leuk uitziet.

14444823_1780312015545319_5136453258480642025_o

In deze regenlaarzen wil je wél gezien worden

Eén van die merken die zich heel goed heeft gerealiseerd dat vrouwen wel droge voeten willen, maar ook stylish verantwoord over straat willen, is de Eef&Lienshop. Hier hebben ze hele stoere regenboots met verwisselbare veters (bij ieder paar krijg je drie paar veters). Deze zogenaamde ‘Blub’ laarzen zijn zó leuk dat wij vinden dat je ze ook aankunt als het niet regent.

De Blubs zijn in vijf verschillende prints verkrijgbaar; panter-, zebra, camouflage-, bloemen- en slangenprint.  Persoonlijk ben ik helemaal weg van de camouflageprint! Super stoer en helemaal hip. Wat vind jij de leukste print? We zijn heel benieuwd naar jouw favoriet!

4
3
1
zebra
5

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Kim -

Oehhh die zwart met roze spetters!!

Reageer ook