fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste ludieke Valentijnscadeaus met jullie eigen foto erop

Oh, wat hou ik veel van mijn lieve verloofde Ward. Waar ik vroeger een jongen minder leuk vond naarmate ik hem beter leerde kennen, is bij Ward het tegenovergestelde waar. Elke minuut, dag, maand en jaar die ik langer met hem doorbreng, ga ik meer van hem houden. Ware liefde; zo zou ik het wel willen noemen. Eigenlijk alles vind ik leuk aan hem, op één ding na; hij heeft helemaal niks met Valentijnsdag…

Elke dag liefde tonen

“Het doet er niet toe. We houden van elkaar, dat laat ik elke dag zien” zei hij toen ik hem vorig jaar vroeg waarom hij steevast geen cadeautje voor mij koopt op 14 februari. En hoewel hij gelijk heeft in zijn uitspraak dat hij elke dag laat zien dat hij van me houdt, vind ik het toch jammer. Ward is niet de enige die niks met Valentijnsdag heeft. Ik ken best wel veel mensen die het overdreven en onnodig vinden. En tóch weet ik zeker dat ook zij een leuke Valentijnsdag kunnen hebben.

Beetje over the top

Om deze reden geef ik dit jaar een cadeau wat eigenlijk een klein beetje over the top is: een mok met een foto van mij erop. Ik weet zeker dat hij het een grappig cadeau gaat vinden én hem elke dag zal gebruiken. Cadeau’s met een persoonlijke (misschien wel een beetje een foute of grappige) foto erop, geven iedereen een blij gevoel. Je kunt er samen om lachen, het herinnert je aan een bijzonder moment en het moment van het geven van het cadeau creëert direct een nieuw waardevol moment.

Heel veel fotocadeaus

Wist je dat er tegenwoordig heel veel soorten fotocadeaus zijn? Denk aan een t-shirt, telefoonhoesje, kussen en nog veel meer leuke en handige items. Wist je dat je ook een fles wijn met een foto etiket kunt beplakken? Koop zijn lievelingswijn en maak hem op deze manier nog persoonlijker.

bottlelabels_carrousel

T-shirt met Ward erop

Juist voor mensen die Valentijnsdag maar overdreven vinden, zijn dit persoonlijke cadeaus voor Valentijnsdag perfect. Het zit op het randje van zoetsappig en dat maakt het extra grappig. Zo lijkt het mij bijvoorbeeld hilarisch om een t-shirt met Ward zijn foto erop te krijgen. Ik ben zijn grootste fan en dat shirt zou ik vaak uit de kast trekken. Matchende shirts met een foto van jullie (klein)kind(eren) erop is ook een fraaie mogelijkheid.

Wat lijkt jou leuk?

Wat is een Valentijnsdag-cadeau die jij wél leuk zou vinden? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we altijd erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook