fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste last-minute vakantiepark aanbiedingen voor de herfstvakantie

Op maandag 17 oktober gaat de herfstvakantie van start! Heerlijk; eindelijk wat meer tijd voor de kinderen. Je kunt dit weekje vullen met heel veel leuke dingen, naar een pretpark, een dagje naar het zwembad, lekker binnen knutselen of een paar dagen naar een vakantiepark. Vroeger deden we dit zeer regelmatig met mijn ouders en wat was dat altijd leuk! Gezellig in een huisje en écht even tijd voor elkaar. Denk jij nu: dat willen wij ook. Dan heb ik een handig overzichtje voor de leukste last-minute vakantiepark De aanbiedingen voor de herfstvakantie.

1. De Lommerbergen (Reuver)

De Lommerbergen is een autovrij park en ligt in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. In het Subtropisch Waterparadijs is er voor jong en oud oneindig veel plezier te beleven.

2. Twenhaarsveld (Holten)

Bos, heide en heuvels omringen je op Twenhaarsveld. Dit park is te vinden aan de voet van De Holterberg. Een actieve dag in de natuur sluit je gezellig af in het restaurant. Proost!

3. Aelderholt (Aalden)

Stap op de fiets en trek de natuur in vanuit je bungalow; op Aelderholt heb je alle ruimte. Laat je ’s avonds culinair verwennen en sluit de dag af met bowlen of een heerlijke beauty behandeling; het is vakantie!

4. Kasteeldomein de Cauberg (Valkenburg)

Op de top van de Cauberg geniet je van een verblijf op niveau. Gelegen op een vorstelijke plek in heuvelachtig Limburg. Ontdek de natuur, wandel naar Valkenburg of bezoek de mergelgrotten.

5. Beach Park Texel (Texel)

Een ruime, vrijstaande villa met veel privacy; klinkt dat niet perfect? Een aantal bungalows op Beach Park Texel ligt zelfs aan het water, waarin je ook kunt vissen. Even geduld en… beet!

En? Welk park vind jij het meest geschikt voor jullie gezin? Ik vind ze er allemaal heel erg leuk uitzien. Wil je meer van dit soort aanbiedingen zien? Kijk dan op de website van Landal Greenparks!

Reageer ook