fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste activiteiten voor een bachelorette party in Amsterdam

bachelorette party in Amsterdam

In de zomer van 2020 stapte ik in het huwelijksbootje. Dat was gezien de pandemie best een spannende periode; pas een dag van te voren had ik er vertrouwen in dat het daadwerkelijk door zou gaan. Uiteindelijk gaven wij het ja-woord onder het toeziend oog van 15 gasten. Intiem, maar zo mooi! Ook mijn bachelorette party was door de restricties klein maar fijn. Mijn vriendinnen namen mij op een ’trip down memory lane’ in Amsterdam; de stad waar wij elkaar leerden kennen en studeerden. Inmiddels woon ik in Bussum, maar heb nog steeds een enorme liefde voor Amsterdam. Zo maken we nog geregeld een rondvaart door de stad, bezoeken we onze favoriete kroegjes en gaan we er écht lekker uit eten. Als je het mij vraagt vier je de ultieme bachelorette party in Amsterdam. Benieuwd naar een goed programma? Wij delen graag onze tips. 

Stadswandeling met ras-Amsterdammer

Een ludieke manier om de stad beter te leren kennen, is door een stadswandeling te maken met een ras-Amsterdammer. Ga naar de Jordaan of de wallen samen met iemand die hier al zijn/haar hele leven woont. Een gezellige en hilarische middag gegarandeerd!

Suri route

Zijn jullie echte lekkerbekken? Loop of fiets dan de Suri route. Hierbij stop je onder leiding van een echte chef bij maar liefst 8 Surinaamse restaurants. Lekker smullen!

Rondvaart door de stad

Amsterdam is vanaf het water het allermooist! Tijdens een Amsterdam rondvaart kun je heerlijk kletsen, genieten van een hapje en drankje en vast in de sfeer komen voor de rest van de dag en avond. Wat ik altijd leuk vind aan een rondvaart, is dat je een compleet andere blik op de stad hebt. Geniet van de prachtige architectuur van de Amsterdamse binnenstad en flirt met groepjes mannen aan wal. Leuker kan wat mij betreft niet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Event op het Water (@eventophetwater)

Karaoke bij ‘The Duke of Tokyo’

Wat mij betreft de leukste karaokebar van Amsterdam. Deze bar is volledig in Japanse stijl, je drinkt er steengoede cocktails en je huurt er privé karaoke-kamers. Geen pottenkijkers en dus ultiem losgaan! Reserveer op tijd een kamer, want The Duke of Tokyo is heel erg populair.

Rolschaatsen bij Roller Dreams

Deze knalroze rolschaatsbaan is 100% Instagram-proof én fun-proof! Let op: plan deze activiteit een beetje aan het begin van de dag. Rolschaatsen en te veel cocktails of bubbels is geen goede combinatie 😉

Afternoon tea

Zijn jullie een stel chique dames? Dan mag een stijlvolle afternoon tea niet in het programma ontbreken. Mijn favoriet is die in het Amstel Hotel, maar ook bij The Duchess, in het Krasnapolsky, bij het Waldorf Astoria en in het Conservatorium Hotel hebben ze een afternoon tea op topniveau. Je misdragen kan daarna weer 😉

Praat mee

Wil jij jouw bachelorette party in Amsterdam vieren? Welke van deze activiteiten lijkt jou geweldig? Ik zou je aanraden er een stuk of drie te kiezen en de rest op z’n beloop te laten. Wij wensen jullie in ieder geval een onvergetelijke dag toe! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook