fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de lekkerste Spotify playlists voor tijdens het werken

De één kan het niet, de ander kan niet zonder: werken met muziek in je oren. Ik hoor bij de tweede groep, ik kan me veel beter concentreren als ik een muziekje op heb. Geen kei hard gebeuk, maar lekker relaxed. Als ik grote stukken door moet nemen switch ik naar pianomuziek en als ik leuke, creatieve klusjes doe luister ik graag naar soul. Dit doe ik allemaal op Spotify, zodat ik niet de hele tijd zelf een liedje moet bedenken. Playlistje op en gaan! Hier de lekkerste Spotify playlists voor tijdens het werken:

Wist je trouwens dat je ook zonder abonnement gewoon naar Spotify kan luisteren? Je kan dan geen afspeellijsten opslaan en je krijgt soms wat reclame tussendoor, maar het kan wel gewoon!

Relaxed:

Ultieme focus:

Vrijdagmiddagborrel:

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook