fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de knapste lammy boots die je deze winter gaat zien!

“Don’t stop me now!” klinkt er uit de headphones die ik in mijn oren heb. Ik zit op de bakfiets en probeer in een recordtijd Amsterdam te doorkruisen. Wat vind ik dat toch heerlijk! En hoewel het nu kouder wordt en mensen steeds vaker de auto pakken, blijf ik genieten van mijn fietstochtjes door de stad. Mijn geheim? Dik gevoerde handschoenen, een winddichte parka en warme lammy boots!

Lammy boots

Misschien heb je ze wel gezien: die heerlijke lammy coats. Het zijn (met schapelwol) gevoerde jassen die niet alleen super stijlvol zijn, maar ook nog eens mega warm. Maar wist je dit je ook lammy gevoerde laarzen kunt kopen? Wij zijn helemaal verliefd op de handgemaakte lammy boots van Kindred Spirits.

44876473_2552967948076551_2269645488699473920_n

Lammy voering en kilim afwerking

De laarsjes van Kindred Spirits zijn gemaakt van leer, met een lammy voering en een prachtige kilim afwerking. De kilim afwerking geeft de laars een prachtige boho, hippie-achtige look. Er zijn heel veel verschillende designs en kleuren verkrijgbaar en zelf vind ik het heel moeilijk om te zeggen welke variatie ik nou de leukste vind.

Eindeloos combineren

De vrolijk gekleurde laarsjes kan je op heel veel manieren combineren. Zo zijn ze super cool onder een mooie skinny jeans, maar ook absoluut onder een (lange) jurk of rok. Je kan de kleuren van de laars natuurlijk afstemmen met je outfit, maar zelf vind ik het altijd super leuk als de kleuren juist een beetje met elkaar vloeken. Heb je juist een helemaal zwarte outfit aan (zoals ik ook vaak heb), dan zijn ze een hele goede manier om toch wat kleur in je outfit te fietsen.

45000710_2557510814288931_9074202432480739328_o

Een hele koude winter

Je ziet: ik ben helemaal weg van deze knappe lammy boots. En ik denk dat ze deze winter absoluut geen overbodige luxe gaan zijn, want het wordt écht heel koud! Als je voeten en handen eenmaal afkoelen, is het bijna onmogelijk om het nog warm te krijgen. Ben je een échte koukleum? Dan kan je de laarzen zelfs een maatje groter kopen, zo kan je er ook nog lekker dikke (ski)sokken in aan.

Hoe blijf jij stijlvol warm? 

Hoe wapen jij je deze winter tegen de kou, zonder in te leveren op stijl? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook