fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de grappigste anti-Trump protest borden

Toen mijn vriend en ik vorige week in Mexico te horen kregen dat Trump was verkozen als nieuwe president van de Verenigde Staten, wist ik niet wat ik hoorde. We stonden in de rij om een oude Maya tempel te betreden en waren omringd door zowel Amerikanen als Mexicanen. Iedereen die de Amerikaanse verkiezingen een beetje gevolgd heeft, weet dat Trump op z’n zachtst gezegd niet echt te spreken was over hun zuiderburen. Ook in die rij kwam de klap hard aan. Bij zowel de Mexicanen als de Amerikanen zelf. 

Sinds de dag dat Trump tegen alle verwachtingen Clinton wist te verslaan, zijn er grote protesten aan de gang. Veel gehoorde zorgen zijn dat Trump geen enkele politieke ervaring heeft, hij het alleen voor de macht doet en dat hij ‘racistische’ opvattingen heeft. Of hij daadwerkelijk een muur tussen de VS en Mexico laat bouwen zullen we de komende tijd wel gaan zien, maar voor nu zit er voor veel Amerikanen maar één ding op: laten horen dat ze het er niet mee eens zijn.

Twee soorten protesten

Dit kan op twee manieren: via agressieve protesten, maar ook via vreedzame protesten. Beide manieren worden gebruikt, maar wij hebben besloten alleen aan de tweede manier een podium te geven. We kwamen op 22words een hilarisch artikel tegen met de grappigste anti-Trump protest borden. Wat ons betreft is dit de perfecte manier om een statement te maken. Humor, maar wel enorm scherp. Chapeau!

schermafbeelding-2016-11-16-om-11-43-07

bron: Instagram

12sign

bron: Instagram

9sign

bron: Instagram

7sign

bron: Instagram

13sign

bron: Instagram

6sign

bron: Instagram

Wat vind jij?

Hoe denk jij over Trump? Denk je dat hij het beter of slechter zal doen dan Hilary? En komt dit vooral door zijn opvattingen of meer door zijn manier van praten? We zijn heel benieuwd naar jouw mening! Heb je trouwens zelf ook een grappig protest gezien? Laat het ons weten via de comments onder dit artikel.

 

Reageer ook