fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de gaafste plus size looks voor deze zomer

We hebben er de afgelopen tijd al weer flink wat terrasmiddagen op zitten. Maar, hoewel mijn ‘rosé hand’ klaar is om in actie te komen, is mijn garderobe dat niet. Verre van dat zelfs. Ik heb enorm veel winterkleding die ik in de zomer kan dragen, maar écht leuke zomer outfits heb ik momenteel niet. 

Ook in dit geval ben ik weer niet de enige. Ik spreek veel mensen die er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor zijn. En dat terwijl NU het moment is om te gaan shoppen. Ik kwam een leuke webshop met plus size kleding tegen, waar ik heel vrolijk van word. Hij heet Yoek en verkoopt super hippe items waar we dit seizoen wel mee doorkomen. Wat ook fijn is, is dat ze veel combineer-suggesties geven. Zo hoef je niet eindeloos zelf setjes bij elkaar te zoeken, maar kan je afgaan op hun advies.

We hebben drie van hun looks hieronder uitgelicht. Ze zijn zomers, speels en ontzettend sexy.

1

 

Tuniek – € 229,00 // Legging – € 65,00

2

Blouse-jurk – € 139 // Jeans – € 109,00

3

Shirt – € 229,90 // Jeans – € 109,00

Wat vinden jullie van deze outfits van Yoek? Ik krijg er in ieder geval nog meer zin van om lekker naar buiten te gaan. Want lekker op het terras zitten is nog véél leuker als je er prachtig uitziet. Oh, en nog een leuke tip! Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ook zeker het prachtige Lookbook van Yoek.

Leuke weetjes over Yoek

Wist je dat

Yoek al meer dan 30 jaar bestaat?

Yoek drie collecties heeft? Namelijk: Yoek, Black Label en Miss Y loves Yoek

De Yoek collectie een assortiment aan trendy plus size kleding van hoge kwaliteit met stijlvolle prints en silhouetten bevat?

Je in de Black Label collectie gedurende het gehele jaar prachtige feestkleding kunt vinden?

De Miss Y loves Yoek zich richt op jonge it-girls en plus size kleding voor jonge vrouwen aanbiedt?

… Yoek geen verzendkosten rekent bij een bestelling vanaf € 175?

Reageer ook