fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de fijnste vibrators die er ook nog eens mooi uitzien op je nachtkastje

Er zijn genoeg opzichtige vibrators met allerlei lichtjes en extravagante designs, maar niet alle vrouwen vinden dat mooi. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook veel vibrators met een elegante uitstraling en stijlvol design.

Waarom masturberen gezond is

Bijna iedereen heeft het wel ergens een keer gehoord of gelezen, het feit dat masturberen gezond is. Maar waarom is het nou eigenlijk zo gezond? Wat verandert er precies in je lichaam?

Heb je de laatste tijd veel last van stress en spanningen? Masturberen kan je stress verminderen! Door te masturberen wordt je bloeddruk lagen waardoor er in je lichaam een boost endorfine vrijkomt. Endorfine zorgt voor een ontspannen en fijn gevoel, waardoor je stress vermindert. Ook kan je ’s ochtends je kop koffie inruilen voor een masturbatiesessie. Een orgasme zorgt er namelijk voor dat je hartslag omhoog gaat. Je hart pompt dan dus sneller bloed rond, waardoor je je beter kan focussen en beter alert kan blijven. Heb je toch liever je bakkie koffie ’s ochtends? Masturbeer dan ’s avonds! Je slaapt namelijk beter na een orgasme. Je diepe slaap wordt bevordert doordat er een stofje in je lichaam vrijkomt. Ook maakt je lichaam cortisol aan, dit is een stresshormoon. Dit is, in kleine hoeveelheden, goed voor je immuunsysteem. Je hoeft je niet te druk te maken om teveel cortisol, wat minder goed is, omdat je lichaam tijdens het masturberen ook oxytocine aanmaakt. Hierdoor blijft alles goed in balans.

De Paarse Keizerin

Hebben de voordelen je geprikkeld om eens wat tijd met jezelf door te brengen, maar gebruik je daarvoor liever een speeltje? Dan ben je bij De Paarse Keizerin aan het juiste adres. De Paarse Keizerin heeft een prachtig en ruim aanbod vibrators in hun webshop. De vibrators van De Paarse Keizerin zijn gegarandeerd veilig en van goede kwaliteit. Een populaire vibrator is bijvoorbeeld de Je Joue Mimi. Deze vibrator is alles in één: klein, krachtig, stil en ziet er ook nog eens elegant en stijlvol uit. Een andere elegante vibrator die totaal niet opvalt is de Womanizer 2GO. Deze vibrator ziet er namelijk uit als een lippenstift! Daar hoef je je in ieder geval geen zorgen mee te maken als je hem per ongeluk in het zicht laat liggen met visite op bezoek.

Verder biedt De Paarse Keizerin nog meer producten aan, zo hebben zij ook prachtige nachtkleding en lingerie, van nachtjurkjes tot pikante lingeriesetjes. Naast de gewone vibrators bieden zij ook speciale vibrators en andere seks speeltjes aan als je last hebt van pijn bij het vrijen. Zo is er bijvoorbeeld een opzetstuk voor de vinger, dit is een soort verlengstuk dat zou kunnen helpen bij vaginistische klachten. Daarnaast bieden zij ook nog producten aan die ondersteuning voor de rug bieden, een cockring voor een gecontroleerde penetratie, glijmiddel op waterbasis en dilator sets. Naast het verkopen van producten bieden zij ook informatie aan, zo zijn er op de website tips van de week te vinden, erotische verhalen en deskundige info over seks.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook