fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de fijnste schoenen om de zomer op kantoor mee door te komen

Zomers kan het mij nog weleens heet onder de voeten worden. Op kantoor draag ik liever geen slippers, simpelweg omdat sommige mensen het niet professioneel vinden. Maar om nou met super dikke schoenen waar je voeten enorm in gaan zweten aan te trekken… Ook dat gaat me weer een stap te ver. Gelukkig zijn er wel heel veel fijne middenwegen die de zomer op kantoor dragelijk houden voor je voetjes. Zo lever je niks in aan professionaliteit en comfort!

1. Espadrilles

I love espadrilles! Een paar jaar geleden maakten ze hun comeback en sinds dien heb ik diverse paar in mijn bezit gehad. Zowel op vakantie heerlijk, maar ook als ik even snel de hond moet uitlaten. Daarnaast heb je heel veel exemplaren die ook heel geschikt zijn voor op kantoor. Vermijd wel de drukke prints en felle kleurtjes!

1

2. Sandalen

Ook sandalen hebben een paar jaar terug een mooie comeback gemaakt. We hebben het hier trouwens niet over de ‘sportieve’ sandaal, zoals een Teva of Birkenstock, maar een elegant model. De webwinkels liggen er vol mee en dat is niet voor niets. Ze zijn namelijk bij heel veel outfits te dragen, ook onder een nette jurk.

2

3. Pumps

Pumps zijn altijd goed! Een mooie hoge hak kan een saaie outfit direct flair en elegantie geven. Niet alle vrouwen vinden het lekker lopen, maar ik kan je vertellen: gewoon aantrekken, even doorzetten en het went vanzelf. Mooi en ook heel geschikt in de zomer.

3

4. Ballerina’s

Ook hier zijn wij groot fan van: de ballerina. Elegante, lichte schoentjes die goed staan onder jeans, jurkjes, rokjes en pantalons. Ze lopen ook heerlijk door de platte zool en de soepele stof. Een wolkje om op te lopen!

4

En? Wat vind jij van deze trendy schoenen? Super geschikt voor een hete zomer op kantoor toch? Mocht je meer leuke schoenen willen bekijken, kijk ook op Vantilburgonline.nl!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook