fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de festivaltrends van deze zomer!

Dit zijn de festivaltrends van deze zomer

Een festival bezoeken is iets dat ik vroeger meerdere keren per jaar deed. Van stadsfestivals, tot gezellige kleine edities in het park, tot grote festivals zoals Lowlands. Je zou kunnen zeggen dat het (zeker) in de zomer een soort levensstijl was. Eind juni ga ik na een paar jaar afwezig te zijn geweest, voor het eerst weer een aantal dagen vertoeven in een tent op een festival, namelijk Pinkpop. En daar heb ik heel veel zin in. Natuurlijk moeten we daar wel in stijl naartoe, dus deed ik even wat research naar wat er helemaal hot is qua fashion e.d. Dit zijn de festivaltrends van deze zomer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELISESTORE.COM (@elisestore)

Tops: leuk bij een rok of (low waist) jeans

Ik heb een aantal tatoeages, waaronder een grote leeuwin op mijn rug. De festival tops die je veel terugziet deze zomer hebben vaak een open rug, of off shoulder mouwtjes, wat er dus voor zorgt dat ik kan shinen met mijn tattoo. Daarnaast is het zeker tijdens warm weer ook gewoon lekker om een blote rug te hebben. Wel goed insmeren tegen de zon natuurlijk! De tops match je gemakkelijk met een leuke rok of (low waist) jeans.

Jumpsuit of playsuit, het is maar net wat je wilt

Ik kwam laatst in mijn kledingkast een jumpsuit tegen die ik vorige jaar heb gekocht. Hij zat toen eigenlijk net niet mooi, maar nu valt hij dus wel goed. Waar een jumpsuit lang is, is een playsuit dus juist kort. Zeker op warmere dagen is dit dus een goede keus voor tijdens een festival. Je hebt dan je benen en armen bloot, wat ervoor zorgt dat het er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens een stuk koeler is. Paar leuke slippers of sneakers eronder en je bent ready to go!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELISESTORE.COM (@elisestore)

Summer dresses: altijd goed

Een jurkje is ook altijd een goede keus. Enne, iedere vrouw heeft een little black dress nodig in haar leven. Voor de zomer vind ik overigens een wit jurkje ook altijd een goede keus. Wit is gewoon altijd goed. En als je van jezelf witte benen hebt die maar moeilijk bruin worden (joe, ik ben er zo eentje) dan zorgt het witte jurkje er wel voor dat ze zelfs een beetje gebruind lijken. Ja, optisch is het, I know, maar toch! Boots of espadrilles eronder en gaannnn!

Zonnebril: niet alleen voor bescherming van je ogen

Natuurlijk moet je je ogen beschermen tegen de zon, maar een zonnebril is zoveel meer. Het is eigenlijk een toevoeging aan je outfit. Kies een stoer model of juist klassiek en kijk goed of het past bij de rest van je outfit. Shinen zal je!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELISESTORE.COM (@elisestore)

Hoed tegen de zon

Misschien niet zozeer jouw eerste keus, maar een hoed is zeker op een festival een aanrader. Als je de hele dag in de volle zon staat en geen zonnesteek wilt krijgen, dan moet je hier toch echt iets voor doen. Goed drinken en daarnaast dus een hoed (of pet) op je hoofd. Geloof mij, deze tip gaat je echt redden, want op een festival rondlopen met knallende hoofdpijn dat wil je echt niet.

Bezoek jij wel eens een festival? En wat draag je dan? We lezen het graag in de comments hieronder, vinden we leuk 🙂

Foto door Wendy Wei via Pexels

Meer te weten komen over de iconen onder onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook