fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn dé fashion trends van het voorjaar van 2017!

Het is 2017 en dat betekent: het is een nieuw fashion jaar! Wij keken al reikhalzend uit naar alle pracht en praal die we dit voorjaar in het straatbeeld gaan tegenkomen. We speurden het internet af, bekeken de laatste collecties van alle top ontwerpers en stelden een fijn overzicht met drie geweldige fashion trends van 2017 samen. Kijk je even lekker mee? Alle kledingstukken die je in dit artikel ziet, zijn verkrijgbaar bij Smyl.nl.

1. Verschillende soorten blauw

Blauw is, net als zwart en wit, zo’n modekleur die bijna iedereen goed staat. En we hebben geluk, want dit voorjaar is blauw helemaal in! Combineer diverse soorten blauw met elkaar en je loopt er super stylish bij.

Gezien bij Micheal Kors, Prabal Gurung en Jill Stuart. 

blauw

2. Khaki

Khaki-kleuren werden tot dit jaar vaak gezien als saai en niet al te hip. Daar kwam keihard verandering in toen Kanye West het liet terugkomen in zijn collectie en de hele familie Kardashian in khaki begon te lopen. Een heuse trend die we dit jaar niet willen missen!

Gezien bij Ulla Johnson, Dion Lee en Creatures of the Wind.

khaki

3. Romantische ruches 

Een geweldige trend waar we heel blij mee zijn, is de trend van de romantische ruches. Het mag in elke kleur, maar wij raden je toch wat meer rustige en aardse kleuren aan. Dat staat vaak het aller mooiste.

Gezien bij Valentino, Alexander McQueen en Erderm.

Romantische ruches

Nog meer trends

Naast deze heerlijke trends, zijn er natuurlijk nog meer stijlen helemaal hot in 2017. Blijf ons volgen en ontdek wat nog meer niet in je kast mag ontbreken dit voorjaar.

Kleding in dit artikel

Alle kleding die je in dit artikel ziet, is afkomstig van Smyl. Dit is een heerlijke webshop met mooie jurkjes, tunieken, shirts, truien, blouses, sjaals, poncho’s, accessoires en nog veel meer. De kleding is comfortabel, makkelijk met elkaar te combineren en niet geheel onbelangrijk: helemaal hip. Zeker even een kijkje nemen bij het samenstellen van je garderobe voor het voorjaar van 2017!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook