fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de beste Amerikaanse tijdschriften (die je ook gewoon in Nederland kunt lezen!)

Dit zijn de beste Amerikaanse tijdschriften

Wisten jullie dat ik bijna een jaar in Amerika heb gewoond toen ik net 17 jaar oud was? Ik studeerde, speelde waterpolo en maakte heel veel nieuwe vrienden. Inmiddels woon ik al weer heel lang in Nederland, maar er zijn een aantal Amerikaanse dingen die ik nog steeds kan missen. Eén van die dingen zijn de Amerikaanse tijdschriften. Laatst kwam ik erachter dat je deze ook gewoon in Nederland door de bus kunt krijgen. Hoe leuk is dat?! Ik zet mijn favorieten op een rij!

TIME magazine

Het iconische TIME magazine staat bekend om zijn diepgaande verslaggeving over politiek, cultuur en maatschappelijke kwesties. Als ik in de Verenigde Staten ben koop ik altijd een exemplaar om in het vliegtuig te lezen. Ik kwam er laatst achter dat je ook TIME magazine kopen bij tijdschriftenzo.nl kunt. Lekker in Nederland lezen dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)

Vogue USA

Als tiener had ik een abonnement op de Nederlandse Vogue, maar sinds de komst van modeblogs en Instagram heb ik deze opgezegd. Vind ik soms jammer, want het is een prachtig en inspirerend blad. Ik ben dan ook voornemens er wel weer een abonnement te nemen. Wist je dat je ook Vogue USA magazine in Nederland kunt lezen? Ik twijfel nu tussen een abonnement op het Nederlandse tijdschrift of toch de Amerikaanse…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

The New Yorker Magazine

Sinds de oprichting in 1925 heeft The New Yorker een prominente rol gespeeld in de Amerikaanse cultuur. Het tijdschrift staat bekend om zijn literaire kwaliteit, diepgaande journalistiek, humoristische cartoons en culturele commentaren. Ook in Nederland kun je hier een abonnement op nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The New Yorker (@newyorkermag)

Architectural Digest

Architectural Digest is hét toonaangevende interieurmagazine in de Verenigde Staten. Je spot er de mooiste interieurs en kunt binnenkijken in huizen van de grootste sterren ter aarde. Waar Europese interieurs en huizen vaak wat meer ingetogen zijn, gaan Amerikanen all-out. Go big or go home en dat is heerlijk om in Architectural Digest te bekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Bon Appetit Magazine

Lekker eten; dat kunnen Amerikanen wel. Ze staan natuurlijk bekend om hun vette burgers en supersize meals, maar in Bon Appetit magazine zie je ook al het andere lekkers. Leuk vind ik hoe ze de seizoenen en feestdagen heel centraal stellen. Amerikaanse kerstkoekjes, de perfecte kalkoen voor Thanksgiving, zomerse salades en waanzinnige barbecuegerechten; je vindt het in Bon Appetit magazine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bonappetitmag (@bonappetitmag)

Welke tijdschriften zou jij willen lezen?

Er zijn natuurlijk nog veel meer geweldige Amerikaanse tijdschriften. Welke mis jij nog in dit overzicht? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel gezellig!

Bovenste afbeelding: micheile henderson via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook