fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de beste 1 april-grappen die we gisteren voorbij zagen komen

Gisteren was het weer de ‘grappigste’ dag van het jaar. Zelf was ik lekker een dag vrij en heerlijk de hort op met mijn dochtertje, dus van alle 1 april grappen heb ik weinig meegekregen. Vanmorgen heb ik daarom het internet afgespeurd naar de leukste en meest originele grappen. Van botox-maskers tot Johan Derksen die de politiek ingaat: dit zijn de beste 1 april-grappen die we gisteren voorbij zagen komen.

Google X Keukenhof

Etos Botox masker

Fruitig chocolade-eitje

Johan Derksen de politiek in

Het eerste 0.0 café in Arnhem

Kan jij hier om lachen?

Ik ken heel wat mensen die 1 april maar een flauw gebeuren vinden. Zelf kan ik altijd wel genieten van de creatieve grappen. Vooral als het door kinderen gedaan is en je weet hoeveel voorpret er waarschijnlijk aan vooraf gegaan is.

Wat vind jij van deze grappen? Heb jij hier om kunnen lachen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook