fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de badmode-trends van deze zomer!

Heb jij ook al weer zo veel zin in de zomer? Ik kijk enorm uit naar de lange avonden in de tuin, de heerlijke dagen op de boot en hopelijk een paar mooie dagen aan het strand. Als we geluk hebben, zit het deze zomer allemaal weer mee en mogen we zelfs op vakantie! We gaan er hoe dan ook een prachtige zomer van maken. Enne, bij een mooie zomer, hoort mooie zwemkleding. Wij verzamelden de mooiste badmode-trends van deze zomer! Kijk snel mee. 

Body positive!

De eerste dikke vette trend (waarvan we hopen dat het een blijvertje is), is de body positivity movement. Elk lichaam is mooi en je mag dragen waar jij je prettig bij voelt! Ook met een paar kilo meer kan en mag je bikini’s aan, je striae hoeft niet bedekt te worden en cellulitis is heel normaal. We hopen dat vrouwen van over de hele wereld zich vrijer gaan voelen om te zijn wie ze zijn en niet van buitenaf een druk te voelen om zich anders te kleden. Trek op de eerste plaats dus iets aan waar JIJ je mooi en lekker in voelt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door lascana.nl (@lascana.nl)

Animal-print

De animal-print trend vind je momenteel op veel plekken terug. Niet alleen in zwemkleding zijn de exotische printjes helemaal hot, we zien het ook terug in kleding en interieur. Een mooie panterprint maakt van jouw dagje strand of zwembad meteen een heerlijk feestje. How gorgeous is this?

Strapless

Ben jij geen fan van zichtbare tan lines rond je borst, schouders en nek? Dan ben jij vast blij met deze strapless trend! Kies voor een sexy bandeau bikini of een badpak zonder bandjes. Deze trend is vooral geschikt voor dames die dol zijn op zonnen en rustig zwemmen. Trek je graag baantjes en ben je altijd in voor een potje beachvolleybal? Dan is het verstandig om te kiezen voor een optie met iets meer support 😉

Sexy badpak

De tijden waarin badpakken als minder sexy werden gezien dan bikini’s, liggen voorgoed achter ons. Badpakken zijn mega sexy: soms is het gewoon spannender om nog wat aan de verbeelding over te laten. Kijk eens naar een badpak met een hele lage rug of een diep uitgesneden decolleté. Feeling hot, hot, hot!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door lascana.nl (@lascana.nl)

Grote collectie

Zelf vind ik het leuk om een aantal verschillende badpakken en bikini’s in de kast te hebben liggen. Op een dagje alleen met mijn man op de boot draag ik iets anders dan wanneer ik met mijn schoonouders aan het zwembad lig. En ga ik met de kids naar een strandje? Ook dan trek ik weer iets anders uit de kast. Deze afwisseling houdt het spannend én leuk. Elk jaar koop ik één of twee nieuwe zwem-items en gebruik ik hetgeen wat nog mooi is van de voorgaande jaren. Zo breidt je eigen zwemcollectie steeds wat verder uit! Trouwens, alle bikini’s en badpakken in dit artikel zijn van LASCANA :-).

Praat mee

Wat vind jij de mooiste badmodetrend van deze zomer? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Reageer ook