fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de 3 populairste seksspeeltjes voor vrouwen!

Vroeger hing er over het hebben van seksspeeltjes nogal een taboe. Hoewel veel vrouwen het soms nog spannend vinden om over te praten, is het iets waar steeds meer vrouwen openlijk over praten en het ook daadwerkelijk aanschaffen. Het kan een verrijking zijn van zowel jouw eigen genot als het genot samen met jouw partner. We hebben hier drie zeer populaire seksspeeltjes voor vrouwen op een rijtje gezet. Welke zou jij wel eens willen proberen?

1. Vibrator

Op nummer één staat de klassieke vibrator. Geen poeha, maar gewoon genieten. Vibrators zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, zodat er voor elke vrouw een fijn model bijzit. Zo heb je meer uitgebreide vibrators met veel verschillende standjes en een clitoris stimulator, zoals bijvoorbeeld vibrators van het merk Tarzan. Vind je dit helemaal niks? Misschien wil je dan liever een wat meer ingetogen model, zoals bijvoorbeeld van het merk Sway Vibes. Kijk eerst eens rustig rond en zoek uit wat bij jou past. Je voorkeur is extreem persoonlijk, dus ik kan je niet één model of merk aanraden.

1

2. Womanizer

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit van een Womanizer had gehoord tot vandaag. Het is een zeer uniek seksspeeltje die je door middel van luchtdruk stimuleert. Waar de meeste vibrators werken met trillingen tegen de huid, werkt de Womanizer dus anders. Hij vibreert niet, maar zuigt zachtjes aan de clitoris. Het schijnt even wennen te zijn, maar als we de reviews mogen geloven is het een top product. De Womanizer is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook hier dus even zelf kijken wat jou het meeste aanspreekt!

2

3. Buttplug

Tot slot; de buttplug. Heel veel vrouwen zijn na het lezen van Vijftig Tinten Grijs ook hiermee gaan experimenteren. Het moet natuurlijk je ding zijn, maar mocht je graag anaal gestimuleerd worden, dan is een buttplug zeker een leuk speeltje. Net zoals bij nummer één en twee moet je ook hier zelf even kijken wat jouw voorkeur heeft. Zo heb je bijvoorbeeld vibrerende buttplugs of pluggs die dit juist niet doen. Lekker even rondkijken dus!

3

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook