fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn alle John Lewis Kerst Commercials van de laatste 6 jaar!

Elk jaar kijken we weer uit naar de John Lewis Kerst Commercials. Hoewel we natuurlijk nooit iets kopen bij John Lewis (we hebben het niet in Nederland), vinden we ze heerlijk om te bekijken. Ze weten er elk jaar weer een mooie, ontroerende en hartverwarmende video van te maken en deze delen we dan ook vaak met jullie. 

Een lach en een traan

Dit jaar leek het ons ook leuk om terug te blikken op wat oude commercials, vanaf 2010. Ook toen al prachtig, maar wat minder gedeeld op Nederlandse websites. Ga even zitten en bekijk alle John Lewis Kerst Commercials van de afgelopen 6 jaar. Bij een aantal zit je hardop te lachen, maar we kunnen garanderen dat je bij een aantal een traantje zal moeten wegpinken.

We zijn ook heel benieuwd naar jullie favoriet! Persoonlijk vind ik vooral de pinguïn uit 2014 ontroerend. Ook de Buster the Boxer uit 2016 vond ik geweldig, maar vooral omdat hij me hard aan het lachen maakte. Laat ons het ons please in de comments onder dit artikel weten, we vinden het altijd zo leuk om jullie meningen en reacties te lezen.

Let’s watch!

Kan jij ook niet wachten om de video’s te bekijken? Here… We… Go….!!!

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

Leuke tip: niet alleen de commercials van John Lewis zijn geweldig, ook de Kerst Commercials van Sainsbury’s moet je echt bekijken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook