fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit was dé leasetrend van 2019!

Mijn vriend en ik maken zelden ruzie. En als we ruzie maken, is het meestal vrij snel weer goed. Onze laatste ‘echte’ ruzie, ging over zijn auto: een loeigrote SUV die onze hele oprit in beslag neemt. “Je bent tandarts! Waar heb je in godsnaam zo’n auto voor nodig?” riep ik toen hij met het ding thuis kwam. “Wacht maar, over een tijdje piep jij wel anders” was zijn respons.

Een hele volksverhuizing

Ik heb me nog wekenlang openlijk aan het ding geïrriteerd. Totdat we voor het eerst met onze peuter en baby een weekend weggingen en er zo ongeveer een hele volksverhuizing plaatsvond. Twee bedjes, twee stoelen, een kinderwagen, een buggy, drie koffers en tassen vol luiers: ik wist niet dat het mogelijk was om zo veel spullen mee te nemen op vakantie. Maar het gebeurde toch echt.

Toch wel heel prettig

“Toch wel fijn he, zo’n ‘belachelijk’ ding?” vroeg Ward lachend. Schoorvoetend moet ik toegeven dat het inderdaad eigenlijk best handig was, een grote auto. Het is dan ook niet gek dat in 2019 de SUV dé trend op het gebied van zakelijk een auto leasen is. En ik vermoed dat dit in 2020 niet anders zal zijn!

Ideale auto

We zien in Nederland steeds meer SUV’s op de weg. Waar dit vroeger iets was wat vooral in de Verenigde Staten populair was, zijn de grote auto’s nu ook niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Ze hebben veel ruimte en zijn daardoor de ideale gezinswagen. En ook zakelijk is het prettig rijden, vooral voor mensen die veel onderweg zijn en voor mensen die veel spullen meenemen.

Milieuvriendelijker

Wist je dat SUV’s ook steeds milieuvriendelijker worden? Zo zijn er elektrische modellen op de markt, maar ook modellen op aardgas en LPG. Dit scheelt echt een slok op een borrel, ten opzichte van de modellen die op benzine en diesel rijden. Ook voor bewuste rijders is een SUV dus een goede keuze!

Praat mee!

Een Audi, BMW of Hyundai Kona leasen? Of toch een ander model? Ik ben heel benieuwd welke SUV jij graag voor de deur zou willen hebben staan. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel, vinden we gezellig.

Wacht even met het geven van commentaar

Enne, mocht jouw man nou thuiskomen met zo’n ‘belachelijk grote bak’, wacht dan even met het geven van commentaar totdat je er een keer mee op vakantie bent geweest of er veel boodschappen mee hebt gedaan. Wedden dat je dan wel anders piept?! 😉

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook