fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit was dé fashiontrend van 2018! Deed jij mee?

2018 was weer een bewogen jaar! Ik denk dat we allemaal wel een lijstje kunnen maken met hoogte- en dieptepunten waar we op 31 december op terugblikken. Mijn aller hoogste hoogtepunt? Pfoe, lastig. Het zijn er veel. Maar ik denk toch we het zien van de enorme transformatie die mijn dochtertje doormaakte; van schattige baby tot een ongelofelijke ondeugende dreumes.

Dierenprintjes

Ook blikken we terug op fashiontrends. Want wat was nou de grootste fashiontrend van 2018? Als je het mij vraagt, is dat absoluut de animal prints! We zagen ze op straat, op Instagram en natuurlijk op de catwalk: kei harde dierenprintjes. En daar werden wij heel vrolijk van!

All over Instagram

Hier een kleine greep uit de enorme hoeveelheid prachtige animal print Instagram foto’s die wij tegenkwamen:


Dit bericht bekijken op Instagram

#RDBabe @kathleen_barnes is here to SLAY???? Snag her leopard coat NOW by following the link in our bio!

Een bericht gedeeld door Red Dress (@shopreddress) op

Niet alleen kleding

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik de opvallende dierenprintjes vroeger nogal ordinair kon vinden. Maar, daar ben ik dit jaar helemaal overheen gestapt! We zagen deze heerlijke trend niet alleen terugkomen in kleding, maar ook op onze nagels, in ons interieur en zelfs op onze telefoonhoesjes! Dit super gave luipaard hoesje van iDeal of Sweden is één van de iPhone XS max hoesjes bij Gsmpunt.nl. Gotta love it!

Schermafbeelding 2018-12-14 om 13.44.07

Wat vind jij dé trend van 2018?

Ben je het met mij eens dat de dierenprint dé fashiontrend van 2018 is? Of zou jij liever kiezen voor de chunky sneakers, teddy coats of velvet items? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we super gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook