fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit vinden mannen aantrekkelijk bij elke vrouw!

Mannen zijn vreemde wezens. We proberen ze steeds maar te begrijpen, maar dat blijft vaak lastig. Gelukkig zijn er een aantal dingen die mannen bij elke vrouw wel aantrekkelijk vinden. Neem deze lijst door en doe er je voordeel mee!

1. Een lach

Er zijn maar weinig mannen die op een chagrijnige vrouw zitten te wachten, dus laat jouw mooiste lach zien! Dit geldt trouwens niet alleen in relatie tot mannen, maar geef iedereen een vriendelijke lach. Je zult zien dat er ineens heel wat deuren opengaan.

2. Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is ongelofelijk aantrekkelijk. Maar we beseffen ons ook: zelfvertrouwen heb je niet zomaar. En iets uitstralen wat je niet hebt? Dat is lastig! Werk aan je zelfvertrouwen door lekker te sporten, goed voor jezelf te zorgen, te werken bij een bedrijf waar jij en je werk gewaardeerd wordt en omring je met positieve mensen die je stimuleren. Zo komt het vanzelf!

3. Een mening

Mannen vinden vrouwen met een mening een stuk spannender dan vrouwen die alles maar goed vinden. Wees jezelf en zeg wat je ergens van vindt. Let wel op dat het niet schreeuwerig of drammerig wordt, maar blijf in overleg. Zo leer je elkaar goed kennen én ben je super aantrekkelijk.

4. Persoonlijke hygiëne 

Ook dit is iets wat niet alleen maar geldt in relatie tot mannen verleiden, maar iets wat in het dagelijks leven altijd belangrijk is: persoonlijke hygiëne. Neem elke dag een douche, poets twee keer per dag je tanden, borstel je haren en gebruik deodorant. We hebben het hier niet over make-up of styling, maar gewoon de basics: schoon door het leven gaan.

5. Stijlvolle kleding

Tot slot: extreem sexy kleding is leuk, maar trekt de verkeerde mannen aan. Kleed je stijlvol en naar jouw eigen smaak. Je hoeft echt niet uit te zien als modeblogger. Heb je weinig gevoel voor stijl? Dat maakt niks uit. Houd het simpel en kies voor een simpele zwarte jurk met mooie laarzen of pumps.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook