fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is hét schoenenmerk waar we de vrouwelijke vorsten momenteel op zien

I love shoes! En dan het liefste schoenen met mooie, hoge hakken. Helaas is het voor mij niet elke dag mogelijk om ze te dragen, maar heb ik een etentje, feestje of een ‘gewone’ kantoordag? Dan trek ik ze zeer zeker aan! Momenteel heb ik twee favoriete paar schoenen. Toevallig allebei hetzelfde model, afkomstig uit dezelfde winkel. Het enige verschil is de kleur. Paar één is zwart en paar twee heeft de kleur camel. 

Hét schoenenmerk

Wie ook dol op schoenen is, is onze eigen koningin Maxima. Ze weet haar schoenen altijd feilloos met haar outfit te combineren en laat mijn schoenen-hart regelmatig sneller kloppen. Leuk om te zien is dat royals onderling elkaar flink inspireren op schoenengebied. We kunnen daardoor heel goed zien wat hét schoenenmerk van de vrouwelijke vorsten momenteel is.

Schermafbeelding 2018-06-06 om 16.42.29

Pumps van Gianvito Rossi

Het merk waar we de laatste tijd veel royals op spotten, is Gianvito Rossi. Het merk maakt de meest prachtige hakken en het is dan ook niet gek dat we vrouwen als Maxima en Kate Middleton er al regelmatig op hebben zien lopen.

Zou jij ze dragen?

Een paar ‘simpele’ pumps van het merk kosten als snel meer dan € 500. Geen goedkoop stappertje dus. Maar, daar staat wel geweldige kwaliteit tegenover. Zou jij het er voor over hebben? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook