fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is het meeste dierbare en persoonlijke trouwcadeau wat je het kersverse bruidspaar kunt geven

Op 5 september 2020 gaan Ward en ik (eindelijk, haha!) trouwen. Het is iets waar ik -ondanks dat het nog maanden weg is- heel erg veel zin in heb. Dit komt vooral dat het huwelijk steeds meer vorm krijgt. Zo hebben we al de trouwlocatie geboekt, is het programma bekend, weten we waar we zullen eten én zijn alle gasten op de hoogte van de datum. En ik zeg nu wel ‘alle gasten’, maar in ons geval zijn dit er niet zo veel, haha!

Klein huwelijk

Waar veel mensen in onze omgeving hun huwelijk groots vieren, hebben wij ervoor gekozen het zo klein en intiem mogelijk te doen. Aanvankelijk dachten we er nog over om het wel met vrienden te vieren, maar na lang nadenken voelden wij er toch meer voor om het alleen met onze ouders en broers en zussen te doen. Op een later moment zijn we wel van plan om een groot feest voor vrienden te geven. Maar ‘de grote dag’ doen we klein. En dat geeft mij veel rust.

Ik kan wel zeggen dat ik helemaal in het trouwen zit. Zo goed als alle trouwlocaties heb ik (online) bekeken, de website van elke bruidsboetiek is uitgeplozen en ik heb intensief contact met onze weddingplanner. Iets waar mij laatst ook naar gevraagd werd, was wat voor cadeau’s wij graag zouden willen. En daar hoefden we niet lang over na te denken!

Persoonlijke cadeaus

Ward en ik zijn vooral dol op hele persoonlijke cadeau’s. Waar bruidsparen vroeger graag een servies of pannenset wilden, gaan veel stellen nu voor iets persoonlijks. Een persoonlijk cadeau dat mij heel erg aanspreekt, is een door mijn familie ingevuld trouwboekje.

trouw-boeken

Mooi trouwboekje

Bij de persoonlijke trouwboekjes van Mijn Vriendenboekje, kunnen jouw gasten zelf vragen bedenken, online invullen en tot een mooi boekje laten bundelen. Dit boekje kan je laten illustreren met mooie foto’s en het invullen van de vragen kan zowel op je computer, als op je smartphone of tablet. Het is heel gebruiksvriendelijk, dus zelfs gasten op leeftijd kunnen meedoen.

Binnen een paar dagen in huis

Zodra iedereen de vragen heeft ingevuld kan het boekje besteld worden. Deze ontvang je binnen een paar dagen bij je thuis. Ook een mooi cadeau als je iets te laat bent met het bedenken van een cadeau dus 😉

In deze video wordt ook uitgelegd hoe het werkt. Zeker leuk om even te bekijken!

Lezen tijdens de huwelijksreis

Stiekem hoop ik dat mijn familie dit artikel zal lezen en dat wij zo’n waardevol boek krijgen. Hoe leuk om dit mee te nemen op huwelijksreis en hem dan (onder het genot van een glas champagne natuurlijk) door te lezen en te genieten van de antwoorden van onze dierbaren?

Meer producten

Wist je dat je op Mijnvriendenboekje.nl niet alleen een boek kunt samenstellen voor een bruiloft maar ook voor allerlei andere gelegenheden zoals een babyshower, een verjaardag of een vertrekkende collega? Ook zeker dikke aanraders!

vriendenboekje-maken-voorbeelden

Ga jij binnenkort trouwen? Zou jij dit dan een mooi cadeau vinden? Of ken je iemand die gaat trouwen, die dit leuk zou vinden? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Reageer ook