fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is het geheim van comfortabele voeten in de zomer!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomer? De dagen zijn langer, iedereen lijkt vrolijker en op de een of andere manier wordt de kwaliteit van leven er écht beter op! Hoewel de zomer bijna alleen maar prachtige voordelen kent, kleven ook aan dit seizoen een paar nadelen… Maar geen nadelen waar we geen oplossing voor kunnen vinden natuurlijk!

Wegdromen

Bij het wegdromen over de zomer, zijn we geneigd alleen aan de leuke dingen te denken. Heel goed, want je focussen op het positieve kan nooit kwaad natuurlijk. Maar in het kader van ‘goed beslagen ten ijs komen’ wil ik jullie op één klein zomer-nadeeltje wijzen: opgezwollen, oververhitte en pijnlijke voeten.

Hoe voorkom je het?

Ik ken geen mens die zomers geen last heeft van zijn voeten. Gelukkig is er wat aan te doen. Het drinken van heel veel water en het eten van minder zout, is nummer één. Zo zorg je ervoor dat je minder vocht vasthoudt en je voeten dus ook minder opzwellen. Wat minstens even belangrijk is, is het dragen van goede schoenen, bijvoorbeeld Stretchwalkers van het merk Xsensible.

xsensiblepta77491x
xsensiblepta78007x

Japanse Ippon-ba geta schoen

Xsensible is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van de meest comfortabele schoenen ter wereld. Bij het ontwerpen van de nieuwe zomercollectie van Stretchwalker hebben ze hier dan ook weer een prioriteit van gemaakt. De Stretchwalker is een schoen die is geïnspireerd op de houten Japanse sandaal, de Ippon-ba geta. Dit is een sandaal waarbij de hak in het midden is geplaatst. Dit balanspunt zorgt ervoor dat je een gezonde en natuurlijke lichaamshouding aanneemt. Het concept is vertaald naar een moderne hedendaagse zool waar alle Stretchwalker modellen mee zijn uitgevoerd.

xsensiblepta78119x
xsensiblepta77667x

Frisse zomerlijn

Deze zomer brengt Xsensible een prachtige zomerlijn van de Stretchwalker uit. De lijn bestaat uit sneakers, veterschoenen, booties, sandalen en teenslippers in frisse zomerse kleuren en materialen. Allemaal volgens Japanse Ippon-ba geta-principe.

Kortom, je hoeft écht geen pijnlijke voeten te hebben aankomende zomer. Ook fijn: de Xsensible Stretchwalkers zien er ook nog eens mooi uit! Zo zijn ze ideaal voor naar kantoor, een feestje of gewoon bij het uitvoeren van de dagelijkse bezigheden.

Hoe zorg jij ervoor dat je voeten zomers comfortabel zijn? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Reageer ook