fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is een gouden tip voor online shopping lovers!

Ik heb een aantal verslavingen in dit leven: wijn, eten en shoppen. En mijn uitbarstingen kunnen nog weleens de spuigaten uitlopen. Zo kan ik op een saaie vrijdagochtend makkelijk voor € 400 online bestellen. “Ja, ik stuur alles wat ik niet wil gewoon terug” zeg ik tegen mijn vriendinnen. Not. Natuurlijk stuur ik niks terug. Het grootste deel van de kleding vind ik zo mooi dat ik het wil houden en het deel dat niet past of niet leuk is, vergeet ik terug te sturen. Maar, gelukkig is er een gouden tip voor mensen die (net als ik) dol op online shoppen zijn!

Er zijn namelijk websites waardoor je er super snel achter kunt komen of er korting is bij de webshop waar jij iets wilt kopen. Ook kan je voordat je überhaupt een webshop bezoekt kijken voor welke webshops er kortingscodes worden aangeboden. Denk hierbij aan codes waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen en codes waardoor je op je hele bestelling een bepaald percentage korting krijgt. Echt heel handig!

Goede doelen

Eén van de websites waarbij je dan terecht kan, is 1Korting. Hij is nét een beetje anders dan de andere kortingswebsites op internet, 1Korting doneert namelijk een bepaald percentage van hun commissie aan goede doelen. Doelen die je steunt zijn bijvoorbeeld Cordaid, Unicef, Plan en Artsen zonder grenzen.

Korting

Maar, ik doe het natuurlijk vooral voor de korting. Haha! Webshops waar je korting kunt krijgen zijn bijvoorbeeld Omoda, ModeMustHaves en ook korting bij Steps. Je snapt, ik kijk voordat ik mijn verslaving ga voeden, eerst even bij 1Korting. Zo bespaar ik flink geld op mijn shopverslaving en is het dus iets minder erg dat ik de kleding die ik niet wil vergeet terug te sturen.

Maken jullie ook weleens gebruik van dit soort websites? Zo ja, hoe is jullie ervaring hiermee? We zijn heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook