fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is dé perfecte relaxstoel voor het geven van borstvoeding!

stoel voor het geven van borstvoeding

De tijd net na het krijgen van je eerste kindje is heel bijzonder. Ik weet nog goed hoe ik me voelde. Enerzijds krachtig omdat ik net het allerliefste mensje op de wereld had gezet. Anderzijds kwetsbaar omdat alles nieuw was en ik ineens zo veel te verliezen had. Alles is nieuw en dat is enorm wennen. Zeker als je weinig slaapt en er ’s nachts regelmatig uitmoet voor het voeden, verschonen of gewoon even knuffelen van je baby. Met het inrichten van de babykamer kun je hier al rekening mee houden. Zorg goed voor dimbare lichten en een heerlijke relaxstoel. We vertellen je er alles over!

Heel geschikt voor in de babykamer

Een relaxstoel, bijvoorbeeld van Velderhof, is heerlijk voor iedereen die het zichzelf graag aangenaam maakt. Zo ken ik veel mensen die er een in de woonkamer hebben staan. Je kunt er waanzinnig lekker in zitten of liggen tijdens het tv kijken of het lezen. En dommel jij overdag graag even weg? Ook dan zijn de Velderhof relaxstoelen een goede keuze. Maar ook voor in de babykamer (of jullie slaapkamer, als de baby bij jullie in de co-sleeper ligt), is hij heel geschikt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Velderhof (@velderhofnl)

Echt goed zitten

Tijdens het geven van borstvoeding is het belangrijk dat je een stabiele en comfortabele houding aan kunt nemen. Zo kan je kindje goed drinken en kost het jou niet te veel energie. Sommige vrouwen voeden graag in bed, anderen juist in een stoel. Als je voor een stoel kiest, is het prettig als hij armleuningen heeft en dat je écht goed zit.

Lekker in relaxen

De relaxstoel is ook na de borstvoeding een goede toevoeging aan je interieur. Je kunt hem dan in de woonkamer, studeerkamer of een andere ruimte waar je graag zit neerzetten. Wij hebben ook een fijne stoel en die gebruik ik nu om de kindjes in voor te lezen of zelf gewoon lekker in te relaxen. Super keuze dus!

Duurzame stoffen

Of je nou een modern of klassiek interieur hebt: er is altijd een relaxstoel die perfect past. Kijk naar duurzame stoffen die goed schoon te houden zijn. Als je dan wat melk morst, kun je het goed schoon krijgen. Zo gaat de stoel een leven lang mee. Houd er bij het kiezen van een model en kleur ook rekening mee dat je hem ook nog in een andere kamer kunt plaatsen. Kleuren als crème, taupe, beige en bruin kunnen eigenlijk altijd en overal. Liever een knalkleur als rood of groen? Natuurlijk ook ontzettend gaaf!

Praat je met ons mee?

Verwacht jij momenteel een kindje? En hoe wil je de kamer inrichten? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reactie onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig! Vergeet ook zeker niet jouw eigen tips te delen. Wie weet hebben wij en onze andere lezeressen daar ook wat aan 🙂

Afbeelding boven dit artikel: Lotus Design N Print via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook