fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is de nieuwe vriendin van Boerin Bertie!

Vorige maand kregen we zeer onverwachts nieuws te verwerken van Expeditie Robinson winnares Bertie Steur; zij en haar vriendin Esther waren niet meer samen. Jammer, want heel Nederland had immers kunnen meegenieten met de start van hun relatie tijdens Boer zoekt Vrouw. Esther had meer vriendschappelijke gevoelens dan romantische gevoelens voor Bertie en ze besloten dan ook een punt achter hun relatie te zetten.

Gisteren verscheen er op de website van Boer zoekt vrouw een wel heel leuk bericht: boerin Bertie heeft een nieuwe vriendin. En het is een oude bekende, namelijk oud-Boer zoekt vrouw kandidate Rosita.

bron: KRO-NCRV

bron: KRO-NCRV

 “Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen.” zegt Bertie op de website van de KRO-NCRV.

Ook Rosita is heel blij: “Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen.”

Kortom: een geweldig nieuwtje! We gunnen Bertie en haar nieuwe vriendin Rosita al het geluk toe samen.

1 reactie

wybo jellema -

ik zoek contakt en ontmoeting met carolien schroot uiterkamp uit borne
groeten van wybo jellema

Reageer ook