fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is de leukste work-out om je vakantiekilo’s eraf te trainen

Pfoe, we hebben weer heel wat afgegeten en gedronken deze zomer. Heel veel slanke salades en calorievrije watertjes, maar ook heel veel barbecue, pizza, kaas, tapas, wijn, cocktails en andere lekkere dingen. Helemaal niet erg! De zomer is dé tijd om te genieten van het mooie weer en het lekkere eten. Ook de dagen zijn wat langer, dus met een glas wijn de zonsondergang bekijken is een activiteit die gewoon niet mag ontbreken. 

Puntje bij paaltje: je bent een paar kilo aangekomen. Ook dat is helemaal niet erg. Zo lang je er na de zomer maar wel voor zorgt dat je die kilo’s er weer afkrijgt. Doe je dit niet, dan kom je jaar in, jaar uit een paar kilo aan. Over vijf jaar is het zo al snel tien kilo! Zonde, want als je na elke vakantie een paar weken iets gezonder leeft, ben je zo weer op je oude gewicht.

Een hele leuke manier om de vakantiekilo’s eraf te training is door middel van een work-out op de trampoline! Trampolines zijn namelijk niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er heel veel plezier op hebben. Terwijl je plezier hebt ben je onopgemerkt ook nog eens heel intensief bezig. Je verbrandt veel calorieën en kan het gewoon thuis doen.

Je kent vast wel de trampolines voor in de tuin. Deze zijn geweldig (ik had er vroeger zelf ook een), maar je moet natuurlijk wel een tuin en de ruimte voor hebben. Heb je geen tuin of wil je gewoon geen trampoline in de tuin? Dan kan je ook kiezen voor een mini trampoline. Deze kan je binnen gebruiken en kan je opruimen als je klaar bent. Ook bestaan er speciale fitness trampolines. Deze zijn speciaal ontworpen om nog effectiever te sporten terwijl je aan het springen bent.

We vonden op YouTube een heel leuk voorbeeld van zo’n trampoline work-out.

Reageer ook