fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is de leukste gepersonaliseerde kaart die je zelfs via WhatsApp kunt versturen!

Na de geboorte van ons dochtertje, kregen we heel veel felicitaties. Super attent en waardevol natuurlijk! Wat mij opviel, is dat we van slechts een handjevol mensen nog een echte kaart ontvingen. De rest kwam allemaal via WhatsApp en Facebook binnen. Maar hoe lief en goedbedoeld ook: de felicitaties via WhatsApp en Facebook zijn toch minder speciaal dan de felicitaties per kaart. Hoe komt dat toch?

We leven in een tijdperk waarin communicatie steeds sneller wordt. Binnen tien seconden iemand feliciteren met zijn verjaardag was vroeger ondenkbaar, maar tegenwoordig heel normaal. Toch vinden veel mensen het ontvangen van een ouderwetse kaart veel leuker. Waarom? Omdat je kan zien dat iemand tijd en moeite in jouw felicitatie heeft gestoken! En daardoor voel jij je extra bijzonder 🙂

Gebruikmaken van deze kennis, is echter een tweede. We zouden onze vrienden wel weer een persoonlijk kaartje wíllen sturen, maar waar halen we de tijd nog vandaan? Ik kwam een hele leuke nieuwe website tegen, waarvan ik vermoed dat het weleens dé oplossing kan zijn: TROFY.

Wat is TROFY?

Bij TROFY kan je een gepersonaliseerde en geanimeerde kaart maken voor heel veel gebeurtenissen, zoals bij een geboorte, verloving, verjaardag of jubileum. Ook heeft elk type kaart verschillende stijlen en kleuren waar je uit kan kiezen. Je personaliseert de kaart vervolgens door er bijvoorbeeld een naam of leeftijd in te zetten en zelfs een eigen foto toe te voegen. Het resultaat is prachtig: een persoonlijke animatie om jouw felicitaties of boodschap over te brengen.

Wat maakt het zo uniek?

Het unieke bij TROFY, zit hem in het versturen. Je kan de kaart namelijk via bijna alle alle grote social media sites zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, en messaging apps zoals Whatsapp en Messenger versturen en posten. En ook fijn: je downloadt de kaart als video bestand, dus je kan hem naar zoveel mensen sturen als je wilt. Heel handig als je bijvoorbeeld op deze manier een geboortekaartje naar veel mensen verstuurt.

Wat kost het?

De prijzen van de kaarten verschillen onderling wat van elkaar. Dit komt doordat elke kaart anders is en andere dingen kan. De prijzen liggen tussen de € 1 en € 9, waarbij een geboortekaartje het duurst is. Maar, dit is dus wel voor AL je geboortekaartjes! Als je het dan omrekent naar wat je normaal gesproken kwijt bent, is het super voordelig.

Ik vind het echt een geweldig leuke en slimme tool! Daarnaast is het ook nog eens veel beter voor het milieu dan het sturen van een papieren kaart. Enne, het is vele malen leuker dan het sturen van een gewoon WhatsAppje. Kortom: laat je van je meest attente kant zien en stuur weer eens een persoonlijk kaartje! Of in dit geval: een Whatsapp kaartje 😉

Wat vind jij van TROFY? Zou jij dit naar je vrienden of familie sturen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ecrin -

Gefeliciteerd met je verjaardag ???? iris

Inez -

Leuke tip, heb het meteen geprobeerd! Zou ook ideaal zijn voor de kerst.

Reageer ook