fb
Damespraatjes Damespraatjes

Disney On Ice, Let's Party, we hebben een winnaar!

DISNEY ON ICE presents LET’S PARTY!

FEEST MEE MET MEER DAN 50 FAVORIETE DISNEY FIGUREN!

Vrijdag 14 december t/m zondag 23 december 2012 – Den Bosch & Utrecht

Vergezel Mickey Mouse en zijn vrienden op een heerlijke reis boordevol leuke verrassingen, spectaculair schaatswerk en prachtige kostuums. Damespraatjes mocht een aantal vrijkaartjes weggeven. Lees onderaan dit artikel wie de gelukkige winnaar is!

Beleef het niet-verjaardagsfeest met Alice en de Gekke Hoedenmaker, Mardi Grass met de nieuwste Disney Prinses Tiana, een Koninklijk Valentijnsbal met de Disney Prinsessen, een Hawaiiaanse Luau met Lilo & Stitch, een betoverend Winter Wonderland met Woody, Jessie en Buzz Lightyear, een vreselijk feestelijke Halloween met de Disney schurken en nog veel meer in deze magische medley van vakantie, feestdagen en vieringen van over de hele wereld.

GEHEEL NEDERLANDS GESPROKEN

Bestel je tickets snel op DISNEYONICE.NL

of bel 0900 – 202 9200 (€ 0,45 p/m)

http://www.youtube.com/watch?v=jYRk-WjTFkc&feature=g-upl

Winactie

De winnaar van de 4 vrijkaarten is: Marco van Klooster.
Marco, gefeliciteerd en veel plezier met je gezin bij Disney on Ice, Let’s Party

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

12 reacties

lizzy bezuijen -

ik zou heeeeeeel graag kaartjes willen winnen
ik ben net 8 jaar geworden(gister)
ik heb met het uiblazen van mijn kaarsjes gewenst dat ik kaartjes win
en ik ben al mijn hele leven mickey’s grootste fan
ik hoop zoo dat ik win

Marco van Klooster -

Mijn jongens van 4 en 8 jaar zouden dit fantastisch vinden.Ze zijn helemaal gek van Disney.Ze gaan helemaal uit hun dak als ik dit zou winnen.

Marco van Klooster -

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geweldig.Ik heb er een die staat te dansen van blijdschap.Geweldig.Dank voor deze geweldige prijs.

Karin -

Ik blijf duimen dat ik er nog een keertje naar toe kan gaan

Debby -

Wauwwww, dit zou geweldig zijn, dit wilt mijn zoontje al zo ontzettend lang, dus ik ga hard duimen voor hem!!!

Karin -

Ik ben ooit eens geweest en dat was geweldig leuk. Ik zou graag nog eens gaan

Nathalie Bosman -

Jullie zouden mijn dochtertje dolgelukkig maken !!! Ga dan ook heel hard duimen voor deze droomprijs

charlene -

zou het te gek vinden ben dol op disney maar kan niet naar Parijs of Amerika door gezondheidsproblematiek kan ik niet ver reizen en wat deze mensen voor elkaar krijgen op het ijs is in een woord GEWELDIG wat knap.en watleuk dat hier kaarten voor te winnen zijn compiment aan jullie hiervoor.

Norma -

Gaaf ik doe mee

Inge -

Super leuk!!

Miranda -

En nu duimen maar!! Wat zal mijn dochter blij zijn!! Vorig jaar ook geweest!! Dus zou graag willen winnen…

ilse niekerk -

zou het erg leuk vinden

Reageer ook