fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het "Yee-Haw" moment van Annemieke en Milou bij Disney Live!

Annemieke bezocht voor ons de nieuwe Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! Lees hier haar verhaal.

Vrijdag 11 oktober was het dan zover, samen met een vriendin en onze kinderen ga ik de nieuwste Disney Show bezoeken. De voorpret is al hilarisch en wat is het leuk om met deze 2 kleintjes, Joppe van 3 jaar en Milou van 4 jaar in de trein te stappen richting Amsterdam.

Gespannen koppies, want eindelijk na de nachtjes afgeteld te hebben gaat het dan gebeuren. Mickey in het echt zien en we zijn op weg naar deze te gekke show, de Mickey’s Rockin’ Road Show.  Ik bekijk de show door de ogen van mijn dochter en zie haar af en toe met open mond kijken naar al het moois en dolle acties. Mijn moederhart bloeit bij het zien van dit kleine geluk!

Mickey, Minnie, Donald en Goofy gaan op een gekke autotocht waarbij het publiek meehelpt om de coolste acts te vinden. Onderweg zing je een hoge noot met Assepoester, stuiter je mee met Teigetje en schreeuw je op je hardst “yee-haw” met Woody, Jessie en Buzz Lightyear uit Disney/Pixar’s Toy Story!

Milou-disney-dp
Het kan niet anders dat zij een ervaring aan het creëren is die zij meeneemt in haar nog jonge leventje. Bij het naar bed brengen komt er nog een voorzichtige Yee-haw uit alvorens ze lekker gaat slapen. Yee-haw, denk ik bij mezelf als ik de trap afloop, wat een +10 ervaring was dit…

Ook zin in een uitje vol plezier en wil je dit avontuur ook live beleven? Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk snel op de site van Disney Live en ga deze te gekke show bekijken van 11 – 27 oktober 2013 in Amsterdam, Enschede, Eindhoven of Arnhem.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook