fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze zomerjurkjes zijn geschikt voor in de tuin én op kantoor

Wat vind jij het leukste aan de zomer? Zelf vind ik het heerlijk dat het lekker lang licht is, je gezellig buiten kunt eten en dat je fijne luchtige kleding aankunt. Mijn absolute favo zomer-outfit is een jurkje, met sandalen of pumps en mooie sieraden. Ik probeer mijn jurkjes altijd zo uit te kiezen, dat ik ze niet alleen thuis aan kan, maar ook tijdens een dag op kantoor. Hierbij zijn een aantal dingen belangrijk om in je achterhoofd te houden. Lees je mee? 

Niet te kort

Op de boot, het strand of in de tuin kom je prima weg met een inimini jurkje. Vooral als je er zwemkleding onder draagt is het helemaal niet zo erg als het wat korter is. Op kantoor is het daarentegen wel wenselijk dat je jurk wat langer is. Volgens sommigen zou de rok tot over de knie moeten vallen, maar tegenwoordig zijn jurkjes die op of vlak boven de knie vallen ook goed. Zelf kies ik graag voor de jurkjes van WENZ, deze zijn super geschikt voor op kantoor maar ook leuk en comfortabel voor thuis. Alle jurkjes die je in dit artikel ziet, komen hier vandaan.

Niet te strak

Een loeistrak jurkje waarin elke ronding zichtbaar is kan heel mooi zijn! Voel jij je er ook nog in op je gemak? Go you! Op kantoor is het echter wenselijk om voor een iets losser model te kiezen. No worries, je hoeft echt niet voor een vuilniszakkenmodel te kiezen. Maar een beetje ruimte om te lopen en zitten? Dat zou een jurk voor op kantoor wel moeten hebben. Bewaar dat sexy strakke jurkje maar lekker voor je vrije uren.

Een goed gevoel

Het laatste (en misschien wel belangrijkste) criterium voor een jurk op kantoor is natuurlijk hoe jij je erin voelt! Het is echt heel erg belangrijk dat jij je lekker en op je gemak voelt in je eigen kleding. Stel jezelf dus enerzijds de vraag: voelen mijn collega’s/klanten/leidinggevenden zich hierbij op hun gemak? Maar ook zeker: voel ik mij hier lekker in? Is het antwoord op allebei de vragen ‘ja’? Dan zit je zeker goed. En thuis? Daar bepaal jij lekker helemaal zelf wat je aantrekt.

Wat draag jij het liefste naar je werk? En in welke mate komen jouw thuis-garderobe en werk-garderobe overeen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook