fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze telefoongadgets zijn onmisbaar voor elke vrouw

Gadgets alleen iets voor mannen? Ik dacht het niet! Ook voor vrouwen zijn er een heleboel handige, spannende en vooral leuke gadgets te verkrijgen. De meeste vrouwen weten hier maar weinig van en dat is zonde. We hebben hier een leuk overzicht met de meest onmisbare gadgets voor elke vrouw!

Stylus pen

Een wat? Een stylus pen! Toen ik dit woord voor het eerst zag wist ik ook niet wat het was, maar toen ik las waar je dit voor gebruikt, dacht ik: handig, dit heb ik nodig! Een stylus pen is een speciale pen die je kunt gebruiken op je smartphone. Je kunt er heel precies mee werken en je hebt dus nooit meer het probleem dat je vingers nét te dik zijn voor die kleine correctie. Daarnaast blijft je scherm ook lekker schoon doordat je geen vieze vingerafdrukken meer achterlaat.

Sportarmbad

Deze heb je vast al weleens gezien en misschien heb je er zelfs al een in je bezit: een sportarmband. Het is een hoesje waar je telefoon inpast, die je vervolgens om je arm kunt schuiven. Heel handig tijdens het sporten natuurlijk, maar ook in het huishouden. Bind hem aan je arm tijdens het stofzuigen, boodschappen doen en de was uithangen. Zo heb je je handen vrij, zit er niks in je zakken en ben je toch goed bereikbaar.

Wallet case

Een telefoonhoesje is er om je telefoon te beschermen. Logisch. Maar, wist je dat er ook hoesjes zijn waarbij je er meer in kunt stoppen dan alleen je telefoon. Het zijn multifunctionele hoesjes die ook meteen als portemonnee of pasjeshouder fungeren, een zogenaamde wallet case. Zo hoef je een stuk minder mee te nemen en maak je optimaal gebruik van je telefoonhoesje.

Welke gadget zou jij wel willen hebben? Ze zijn allemaal verkrijgbaar op Shop4Hoesjes.nl. Ook voor meer informatie over deze producten of het bekijken van andere producten kan je hier terecht!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook