fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze sieradentrends maken elke outfit fashionable!

Ik ben net een ekster, ik kan een sieradenwinkel gewoon niet voorbij lopen zonder er even naar binnen te gaan. Wat dat betreft is het maar goed dat er steeds meer online winkels komen volgens het CBS, minder verleidingen om naar binnen te gaan. Helaas stroomt het bloed waar het niet gaan kan: online shoppen is natuurlijk net zo makkelijk, dus zit ik vrolijk op internet te shoppen.

Tegenwoordig zijn de trends ook zo leuk! Alles is ragfijn en met de leukste en de meest originele bedeltjes. Laatst nog gekregen van mijn vriend: een goud kettinkje met een croissantje eraan. Zo schattig! Daar scoorde hij natuurlijk wel weer punten mee en dat croissantje smaakte naar meer: daarom de laatste sieradentrends op een rijtje.

Opvallende oorbellen
Groot, groter, grootst was het devies op de catwalk. Statement oorbellen met kwasten, kralen of in opvallende vormen zagen we veel voorbij komen bij bijvoorbeeld Isabel Marant en Céline. Nu zijn grote oorhangers elk jaar wel te vinden op de catwalk, maar wat dit jaar opviel was de lengte van de oorbellen. Hoe langer, hoe beter.

Minimalistisch
Op de catwalk vliegen de grote en opvallende sieraden je om en in de oren, maar dat is op de catwalk. In het wild zie je dat de minimalistische sieraden nog steeds erg geliefd zijn. Een of juist meerdere fijne ringen, simpele oorbellen in geometrische vormen of dunne armbandjes. Inspiratie opdoen? My-jewellery heeft een leuke collectie!

Asymmetrie
Nee die vriendin van je is haar oorbel niet kwijt, die doet helemaal mee met de asymmetrische trend! Alles wat niet aan twee kanten hetzelfde is, is hot. Denk aan een ketting die expres scheef hangt of verschillende oorbellen. Daar moet je overigens wel een beetje kijk op hebben, want anders wordt het zooitje. Let erop dat de oorbellen elkaar aanvullen. Zorg bijvoorbeeld voor een uitbundige oorbel op de ene kant en een wat rustigere op de andere kant en houd het materiaal hetzelfde voor wat meer samenhang.

Kettingen combineren
Met zoveel leuke kettingen in de winkels is het bijna zonde dat je geen meerkoppig wezen bent met meerdere nekken. Gelukkig is er een trendy oplossing voor dit probleem: doe ze gewoon allemaal om! Helemaal volgens de laatste trends. Kijk goed naar welke kettingen elkaar mooi aanvullen voor een samenspel waar iedereen zijn nek voor omdraait.

Voor welke trend ga jij? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook