fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze moeders gaan op hilarische wijze los op moderne zwemkleding en hun eigen lichaam

Sinds ik zwanger ben, heb ik last van iets nieuws: onzekerheid over mijn lichaam. Ik weet niet of het de hormonen zijn of het feit dat ik momenteel ruim tien kilo zwaarder ben… Maar mijn zwangere lichaam in een bikini of badpak proppen is zeker niet mijn favoriete activiteiten. Het is een activiteit die ik tegenwoordig liever zelfs helemaal vermijd. 

Onflatteus en onpraktisch

Dat ik niet de enige ben die een hekel heeft aan zwemkleding, blijkt wel uit de onderstaande video die IMOMSOHARD maakte. Hij gaat over badmodetrends en hoe ze eigenlijk steeds onflatteuzer en onpraktisch worden.

We kunnen je er heel veel over vertellen, maar het beste wat je kunt doen is gewoon de video kijken… Wij gaan kwamen niet meer bij van het lachen!

https://www.youtube.com/watch?v=1cWowWH1owM

Herkenbaar?

Herken jij je ook in de struggles van deze moeders? Of vind je de badkleding van tegenwoordig juist helemaal geweldig? We zijn heel erg benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook