fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze luxe woonaccessoires staan op mijn verlanglijst!

Hoe gestyled ziet jullie woonkamer er uit? Die van ons is een allegaartje met hier en daar een knutsel van de jongste aan de muur en bij elkaar gezochte meubels van de kringloop. Ja, heel eerlijk, we gaven er in het verleden weinig om als het aankwam op één geheel creëren. Nu we wat ouder worden (nee, we zijn heus nog lang niet bejaard), merk ik wel dat ik steeds meer zoek naar accessoires die bij elkaar passen. En nu de feestdagen er weer aankomen en ik op kantoor tegen van die mooie grote kaarsen aan kijk, denk ik toch na over wat ik allemaal nog zou willen. Deze luxe woonaccessoires staan op mijn verlanglijst!

Zijden bloemen

Ik riep net al voor de grap “alle bloemen en planten overleven het niet bij mij, ik krijg zelfs zijden bloemen dood”, maar dat is natuurlijk onzin. Juist die zijden bloemen vind ik erg mooi en daarom zet ik ze toch maar op mijn verlanglijst. Een beetje kleur in huis is altijd een goed idee (en een ander voordeel is natuurlijk dat deze bloemen niet gaan stinken omdat ze niet ‘oud’ worden en niet ‘doodgaan’. Het is echt wel de investering waard dus!

Luxe kerstballen en kersthangers

Onze echte neppe kerstboom (hij was best wel aan de prijs trouwens) staat op zolder. Daar staat hij opgetuigd en wel, zodat we hem altijd kunnen pakken als Sinterklaas weer op de boot naar Spanje zit. Bij webshop Oogenlust verkopen ze luxe kerstballen en kersthangers die mijn aandacht trokken. Tijd om die kerstballen die in onze boom hangen (goedkoopjes van die ene grote keten waar je nooit met lege handen naar buiten loopt) te vervangen. Ik vind alle verschillende diertjes erg leuk, zeker omdat ze ook herkenbaar zijn voor onze jongste zoon.

Warme plaids en gezellige kussens

Misschien komt het omdat ik wat kilo’s kwijt ben, maar ik heb het tegenwoordig een stuk sneller koud. Dit geldt niet alleen voor buiten, maar ook zeker als ik binnen zit en aan het werk bent. Stilzitten helpt natuurlijk nooit mee. Ook op de bank zitten vind ik niet altijd comfortabel zonder dekentje. Toen ik de warme plaids in bovengenoemde webshop zag was ik op slag verliefd. Een paar gezellige kussens erbij en ik kan er weer heel wat koude winteravonden tegenaan!

Nieuw servies

Toen ik de deur uitging op mijn 21e nam ik een standaard serviesset mee met vierkante witte borden in verschillende maten. Nu ben ik inmiddels 38 en heb ik dit servies nog steeds (duurzaam toch?). Er is wel een hoop bijgekomen, waaronder een boel harde plastic borden voor de kids. Tijd om eens te kijken of het oude servies naar de kringloopwinkel kan en dat wij met een nieuw en fris geheel verder kunnen. Op het verlanglijstje dus!

Heerlijke geuren

Natuurlijk ruikt een warme chocolademelk of een hete mok met kaneelthee heerlijk, maar die geuren blijven nooit heel erg lang hangen. Een difuser met geurstokjes daarentegen wel! Tegenwoordig is er qua geuren zo ontzettend veel keus dat er voor ieder wat wils is. Daarnaast ziet deze er ook nog eens luxe uit, wat ervoor zorgt dat het een mooie aanvulling is op het interieur. Vanzelfsprekend is het kiezen voor geurkaarsen ook mogelijk!

Wat staat er nog bij jou op het verlanglijstje qua woonaccessoires? We lezen het graag in de comments onder dit artikel! Vinden we leuk :-).

Afbeelding: Pexels – Andrea Piacquadio

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook